GaborSzakacs

Hímzések és kaftánok Naeem Khan bemutatójáról

2015. szeptember 24. - gaborszakacs

A világ sokszínűsége egy kollekcióba zsúfolva? Igen, ez Naeem Khan 2016-os tavaszi gyűjteménye. A keleti kaftánok a népies motívumokkal és a mediterrán színekkel káprázatos látványt nyújtanak. Ne maradj le róla Te sem!

_a2x0060.jpg

Naeem Khan amerikai designer mesés kollekcióval rukkolt elő az őszi divathéten. Az aprólékos, finom kidolgozású kreációk inspirációját a tervező indiai gyökerei adták. A libbenő kaftánok vibráló színei és hímzései a rengeteg virággal és a hatalmas fülbevalókkal mégis kissé olaszos, kissé spanyolos életérzést nyújtanak. Akár egy világkörüli utazás egy ruhakölteményen belül! 

Kiválóan vegyíti az Ezeregyéjszaka meséit a vörös szőnyeges díjkiosztók világával, ahol az elegáns hercegnő és a filmcsillag találkozik a fűszeres illatú, forró éjszakában. Úgy tűnik, Naeem Khan újra visszahozta a nőies formákat, a fűzőt és a darázsderekat. Emlékezetes és magával ragadó, csak szeretni lehet!

Photos: Gianni Pucci, indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr487815808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

proflex 2015.09.26. 12:19:04

Es az egyik modell egy magyar lany!
süti beállítások módosítása