GaborSzakacs

Akiért Karl Lagerfeld is rajong

2015. június 18. - gaborszakacs

Imádja a nagyvárosok különc stílusát, ugyanakkor ragaszkodik a hagyományokhoz. A Kelet és Nyugat izgalmas találkozásából merít inspirációt a szíriai származású tervező, Nabil El-Nayal. A feltörekvő tehetség lába előtt hever a divatvilág, ismerjétek meg Ti is!8_1.jpg

Új világmárka született. Különleges és egyéni nézőpontjával a Nabil Nayal egy szempillantás alatt bezsebelte a szakma elismerését. Igaz, ehhez egy pofátlanul merész és bevállalós kollekcióval kellett előállni, de Nabil El-Nayal magabiztossága és tehetsége garancia a sikerre. A designer rögeszméje az Erzsébet-kori kivitelezés: munkáját a redők, a drámai szerkezetek, az erős sziluettek határozzák meg. Mindehhez ideális hátteret nyújtanak a történelmi utalások, a bizánci ikonfestészet kiemelkedő alkotásai és a középkori ólomablakok mintázatai. Kollekciója vezérfonalát a technológiai kivitelezés bravúros megoldásai adják. A kézzel készített gombok, a hímzések, az egyedi nyakmegoldások és a 3D-s printek a múlt-jelen-jövő tökéletes harmóniájáról tesznek tanúbizonyságot.

Nabil El-Nayal Szíriában született, 14 évesen Angliába költözött. Számos tervezői díjat nyert, 2011-ben bemutatkozott a London Fashion Weeken, 2015-ben pedig a Paris Fashion Week vendége volt, ahol Karl Lagerfeld így kiáltott fel a kollekciója láttán: "Imádom! Imádom! Imádom!" Claudia Schiffer, Lady Gaga és Rihanna is szívesen viseli kreációit. Érdemes megjegyezni a nevét!

bio-nabil.jpg

Nabil El-Nayal 

Photos: Nabil Nayal

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr857542830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása