GaborSzakacs

Párbeszédben Harsányi Leventével és Estor Sadat kollekciójával

2015. március 30. - gaborszakacs

Minden hónap utolsó csütörtökén Párbeszédben vagyunk. Igen, ez az a rendezvény, ahol kellemes környezetben egy jó pohár bor vagy egy csésze kávé mellett ismert embereket faggat munkáról és magánéletről Benyó Rita. Ezúttal az egykori aszfaltbetyár, a ma már tisztes családapává avanzsált műsorvezető, Harsányi Levente válaszolt az ismert híradós kérdéseire. Az összejövetelt az Exotic bemutatója nyitotta és zárta.

img_9691.jpg

Volt ő már telefonbetyár, csinálta a fesztivált Korda Györggyel, vezette a Dal című műsort, a Szerencseszombat állandó arca. Ő Harsányi Levente, aki a márciusi Párbeszédben rendezvény vendégeként mesélt gyermekeiről, pályafutásáról, terveiről. Bevallotta azt is, hogy nagyon melós feladat szülőnek lenni és tervei között szerepel egy saját, hangulatos pub nyitása is.

Az este egyik meglepetése az afgán divattervező, Estor Sadat kollekciójának bemutatása volt. A keleties stílusérzés átjárja minden ruhakölteményét, így egy kicsit elrepített az Ezeregyéjszaka meséinek világába is. Estor Sadat öltöztette egyébként a Glamour Women of the Year gálán Kulcsár Edinát is. Az Exotic márka tervezőjével hamarosan egy interjút is olvashattok itt a blogon. Addig is itt vannak a képek Estor Sadat kreációiról, gyönyörködjetek!

Fotók: Klein Péter

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr907316080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása