GaborSzakacs

Fekete-fehér, igen-nem!

2015. február 18. - gaborszakacs

Állítólag már nem divat platformban járni. Ahogy az sem menő, hogy a tervezők karcsú óriásokat alkalmazzanak a legújabb kollekció bemutatásánál. Ám vannak olyan designerek, akiket nem érdekel, hogy ki mit gondol, ők megvalósítják a papírra vetett terveiket. Íme, a tabudöntögetés királya, Narciso Rodriguez!

marc0011.jpg

 

Narciso Rodriguez nem aprózta el a 2015-ös ready-to-wear kollekcióját. És ezt értsd szó szerint! Olyan magas bőrcipőkbe kényszerítette modelljeit, hogy többségük a 185-190 centiméter is elérte, ennek ellenére nadrágjai így is a kifutó padlóját súrolták. A szuperkarcsú összeállítások a fekete és fehér örök kontrasztjára épülnek, melyet az áttetsző anyagokkal és mély dekoltázzsal tesz roppant nőiessé. Érdekes, hogy melltartó helyett egy-egy szövetcsíkot használ szinte mindegyik kreációján. Szexi, ugyanakkor az elegancia keretein belül mozog. Hogy ne zuhanjon a monotonitás végtelenjébe, felvillantja a pink, a kék és a barack sápadt árnyalatát is. A csodás hímzésekkel és élénk körömvirágokkal pedig felejthetetlenné teszi sziluettjeit. 

Letisztult, sikkes, mégis sokkal különlegesebb, mint az eddigi fekete-fehér kollekciók. Te melyiket választanád?

Photo: Marcus Tondo / Indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr977186481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása