GaborSzakacs

Tavasztündérek szállták meg Párizst

2015. január 27. - gaborszakacs

Egy különleges kerti jelenet szemtanúi lehettek azok a szerencsések, akik ma részt vettek a párizsi Grand Palais-ban megrendezett Chanel haute couture bemutatón. A nyitányban jóképű, vidám kertészfiúk lepték el a kifutót, akik fehér kannáikkal locsolást imitáltak, ezzel segítették a tavaszi virágok szárba szökkenését. És a virágok bizony előbukkantak.

kim_1401.jpg

Karl Lagerfeld, a divatház első embere nem bízta a véletlenre a 2015-ös spring couture kollekciót: a klasszikusnak számító Coco Chanel-féle tweedet használta fel kissé lezserebb, lazább értelmezésben. Virágokkal, tüllel, csipkével díszítette, különleges kalapokkal, fejdíszekkel egészítette ki kreációit. A vintage jelleg visszaköszön a ruhák, kabátujjak hosszában, a szoknyák vonalvezetésében. A blézerek viszont sokkal rövidebbek, mint az elmúlt néhány szezonban. Egyszerre szűzies és a könnyed. Vajon visszahozza a 90-es évek pocakvillantós korszakát?

Külföldön számtalan fórumon támadják Lagerfeld mostani munkáját, sokan fanyalognak miatta. Ti hogy látjátok ezt?

Photo: Kim WestonArnold / Indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr697114879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pipifej 2015.01.27. 20:33:57

Én bírom! :) De ez már rég nem a klasszikus Chanel... Ez valami új és nagyon bevállalós! :D

gaborszakacs 2015.01.31. 15:51:12

Valóban, nagyon bevállalós. Különleges, első látásra soknak is tűnhet. Őrülök, hogy tetszik Neked is! :)
süti beállítások módosítása