Logo Pic
venember83 2024. július 24.

Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról

huijsen_dean_nyari_felkeszules_2024.JPGGiovanni Albanese értesülései szerint a következő órákban Dean Huijsen apja Herzogenaurachba érkezhet, ahol egyeztetni fog a Juventus vezetőségével fia jövőjéről. A védőjátékos iránt a Stuttgart mutat fokozott érdeklődést, és a Dortmund is szerződtetné a futballistát. Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus 25 millió euróért kész elengedni a védőt, azonban a korábbi érdeklődő PSG nem kívánta ezt az összeget kifizetni, ezért haltak el a tárgyalások a párizsi klubbal. Alfredo Pedullà, a Sportitalia újságírója szerint a Bournemouth és a Wolfsburg is az érdeklődők listáját gazdagítja.

A Sportitalia újságírója írt Jean-Clair Todibo helyzetéről is, a Juventus és a Nice továbbra is egyeztet a megállapodás véglegesítése érdekében. A Juventus azonnal lezárja az ügyletet, amint sikerül eladnia valakit a keretéből, s így 7-8 millió eurót fog fizetni a játékos kikölcsönzéséért, s a szerződésben kivásárlási kötelezettség fog szerepelni 20 millió euró plusz bónuszok fejében.

Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy a Juventus és a Roma megegyezett Federico Chiesa átigazolásáról egy 20+5 millió eurós ügylet keretében, azonban a játékos nem bólintott rá a váltásra, ez pedig nem tetszett Daniele De Rossinak, így a farkasok inkább Matías Soulé megszerzésére kezdtek koncentrálni.

Nicolò Schira úgy értesült, hogy Matías Soulè ügynöke is Németországban tartózkodik, és Cristiano Giuntolival próbál megegyezésre jutni a támadó ügyében. Az argentin játékos továbbra is a Romához akar igazolni annak ellenére, hogy az angol klubok gazdagabb ajánlattal csábítják.

Mirko Nicolino is megerősíti, hogy az argentin fiatal a Romába tart, és sajnos az ügylet a remélt 40 millió eurónál kevesebbet hoz majd a Juventus konyhájára, várhatóan 30 millió eurót plusz könnyen teljesülő bónuszokat kap majd a Juventus, illetve részesedést jövőbeni átigazolássi díjból.

Nicolò Schira az Arkadiusz Milik iránti érdeklődőkről írt. A lengyel csatár sérülése mérsékelte a támadó iránti érdeklődést, de most már vannak előrelépések, a Sevilla és a Napoli merült fel a játékos kapcsán, illetve a Premier League-ből is érdeklődik a West Ham, a Brentford és az Everton, a Juventus pedig megelégedne 6-7 millió eurós átigazolási díjjal.

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Fabiana Della Valle szerint Thiago Motta nagyon örülne Galeno érkezésének a szélre, ő jelenti a B opciót Jadon Sancho mellett, és a 26 éves brazil játékos 60 millió eurós kivásárlási árral rendelkezik. A pénzügyi előírásoknak való megfelelés érdekében a Portónak értékesítenie kell a futballistát, ezért akár a kivásárlási árnál is olcsóbban elengedheti a jobblábas szélsőt, a portugál klub 35-40 millió eurós árat határozott meg. A Juventus számára sajnos ez az ár viszont túl magas, és az Öreg Hölgy Karim Adeyemi felé is nyitott, akit viszont a Borussia Dortmund inkább megtartana, ha pedig mégis értékesítésre kerülne a sor, akkor a dortmundi klubvezetők elképzelése szerint ő 40-45 millió euróért lenne mozdítható.

A portugál Record egy másik szélső helyzetéről is beszámolt, Cristiano Giuntoli kölcsönben szeretné megszerezni Francisco Conceiçãót, kivásárlási kötelezettséggel, a játékos ügynöke, Jorge Mendes pedig kész a Juventushoz vinni ügyfelét, aki iránt a Red Bull hálózat lipcsei klubja is érdeklődik. A pletykák szerint azonban Sergio Conceição fia számára a Juventus jelenti az első számú opciót.

Nicolò Schira nemrégiben Wojciech Szczęsny helyzetéről is írt, akit továbbra is szívesen látna a Monza keretében Adriano Galliani, ám a klub szeretné, ha a Juventus besegítene a kapus nettó 6,5 millió eurós bérének a kifizetésében. Az újságíró értesülései szerint a Juventus nem zárkózott el ettől a lehetőségtől, azonban feltételként Mattia De Sciglio Monzához való átigazolását szabta meg.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 8 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 9 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Dickens, a bűvész
x1849 nyarán egy Rhia Rhama Rhoos néven szereplő bűvész tartott előadást Bonchurchban, egy tengerparti üdülőhelyen amely az Anglia déli partjainál lévő Wight-szigeten található.
MovieGeek #05 - VFX és CGI avagy speciális effektek a 90-es évek filmjeiben
A 90-es évek filmjei különleges helyet foglalnak el a mozitörténelemben. Ez az időszak a speciális effektusok (VFX) szempontjából is egy valódi aranykor volt, amikor a technológiai innovációk egymás után változtatták meg a filmkészítést, új távlatokat nyitva a rendezők és a közönség számára…
>