Logo Pic
venember83 2024. július 20.

Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve

soule_herzogenaurachba_erkezes_csapattal.JPGA Juventus idén nyáron a felkészülési mérkőzéseket egy európai turné keretén belül szervezte le, és a csapat ma elutazott Herzogenaurachba, ahol az adidas komplexumában végzi majd az edzéseket, és egyes pletykák szerint itt is jelenthetik be az új érkezőket is.

A csapat július 26-án Nürnbergben a hazai együttes ellen lép pályára felkészülési meccsen, ezt követően a következő meccsre augusztus 3-án fog sor kerülni Pescarában a Juventus és a Brest között, majd augusztus 6-án a Juventus felnőtt csapata a Next Gen csapattal ütközik meg a torinói Allianz gyepén, zárásként pedig az Atlético Madrid lesz az ellenfél augusztus 11-én Göteborgban.

A keret messze nem teljes vagy végleges, számos játékos hiányzik, Romeo Agresti beszámolója szerint Dean Huijsen, Mattia De Sciglio és Arthur Melo a játékospiaci dinamika miatt maradt ki a keretből, Wojciech Szczęsny és Weston McKennie pedig még pár napig szabadságon van, illetve őket is érinthetik a játékospiaci mozgások. Arkadiusz Milik és Filip Kostić jelenleg még sérült, ők Continassában folytatják a felépülést és felkészülést. A keretből igazoltan hiányzik Federico Chiesa. A Juventus támadója ma kelt egybe szíve választottjával, és várhatóan később csatlakozik a Juventus keretéhez.

A Juventus a következő kerettel vágott neki a mai utazásnak:

Kapusok: Pinsoglio, Di Gregorio, Perin, Daffara.

Védők: Gatti, Cambiaso, Cabal, Djaló, Savona, Barbieri, Rouhi, Muharemović, Facundo González, Comenencia.

Középpályások: Locatelli, Adžić, Thuram, Miretti, Fagioli, Nicolussi Caviglia.

Csatárok: Vlahović, Soulé, Weah, Hasa, Sekulov, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 10 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 3 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 3 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 1 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 23 óra
Cikkek a címlapról
Barbara McNair: Szexszimbólum és példakép
Barbara McNair 1934. március 4-én született Chicagóban − abban a városban, amely annak idején a blues és a jazz melegágyának számított New Orleans mellett −, ám végül a wisconsini Racine-ban töltötte gyerekkora nagy részét. Páratlan hangi adottsága már akkor megmutatkozott, amikor kislányként…
Ez lett az elsődleges fókuszom...
A Forma-1 fájdalmas búcsút vett Daniel Ricciardótól, miután a Szingapúri Nagydíjon elvesztette az ülését, mivel az utóbbi versenyeken nem tudott állandó, pontszerző teljesítményt nyújtani. Az ausztrál versenyző komoly marketingértékkel bírt a Forma-1 világában, vidám és humoros megnyilvánulásai…
>