Logo Pic
venember83 2024. július 18.

Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?

yildiz_kenan_mosolyog_melegito_felsoben.jpgAz olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási ajánlatra gyorsan válaszol, és nem húzódnak el a tárgyalások. Giovanni Albanese szerint a játékos aktuális, 300 000 eurós bérét a klub kész megháromszorozni, így a tárgyalás a bérről 1 millió eurós alapról indulhat.

Fabrizio Romano és számos további forrás szerint Adrien Rabiot elhagyja a Juventust, a klub a mai napon elköszönhet tőle, hacsak valami őrületes fordulatra nem kerül sor. A játékos nem fogja aláírni a Juventus által felkínált hosszabbítást, és inkább új klubot keres szabadon igazolható játékosként.

A Corriere della Sera a Bologna érdeklődéséről ír Daniele Rugani kapcsán, és bár a klubok között jelenleg nem a legjobb a kapcsolat, az ügynök próbálkozik egyeztetésekkel. Alfredo Pedullà szerint ma újabb kapcsolatfelvétel lehet a játékos ügyében a klubok között.

A La Stampa szerint a Juventus mozgolódhat Francisco Conceição kapcsán, az FC Porto 30 millió euróra értékelt szélsője érkezhet Federico Chiesa helyére. A Juventus közel áll ahhoz, hogy teljesen feladja Jadon Sancho leigazolásának az álmát, és így Sérgio Conceição 21 éves fiára eshet a választás, aki tavaly 42 meccsen 8 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

A Sky Sport szerint játékosok értékesítését követően Cristiano Giuntoli majd a Jean-Clair Todibo, Teun Koopmeiners és Karim Adeyemi hármasért fog ajánlatokkal bejelentkezni. Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Juventus hivatalos ajánlatot fog küldeni a holland középpályásért, amint sikerül értékesíteni Matías Soulét.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 8 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 9 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Dickens, a bűvész
x1849 nyarán egy Rhia Rhama Rhoos néven szereplő bűvész tartott előadást Bonchurchban, egy tengerparti üdülőhelyen amely az Anglia déli partjainál lévő Wight-szigeten található.
MovieGeek #05 - VFX és CGI avagy speciális effektek a 90-es évek filmjeiben
A 90-es évek filmjei különleges helyet foglalnak el a mozitörténelemben. Ez az időszak a speciális effektusok (VFX) szempontjából is egy valódi aranykor volt, amikor a technológiai innovációk egymás után változtatták meg a filmkészítést, új távlatokat nyitva a rendezők és a közönség számára…
>