Logo Pic
Apuleius 2024. június 27.

A mercato csütörtöki hírei

sancho_jadson_mercato.jpgA hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától.

Giovanni Albanese szerint a Bayern München szívesen látná soraiban Federico Chiesát, azonban jelen pillanatban szó sincsen tárgyalásokról, egyelőre csak közvetítőkön keresztül zajlanak az egyeztetések Chiesa és a bajor klub között. A Bayern érdeklődik az olasz játékos iránt, s játékoscsere is megoldást jelenthet, s felmerült Joshua Kimmich neve is. 

Egyelőre kérdéses Matías Soulé jövője, az argentin tehetséget az új vezetőedző, Thiago Motta szívesen kipróbálná a zebramezeseknél Daniele Longo szerint, azonban minden azon múlik, hogy a klub végül pénzügyi okokból rákényszerül-e a játékos értékesítésére.

Alfredo Pedullà szerint a Juventus mindenképpen szeretne egy támadó szélsőt igazolni, akár csak kölcsönben, s a felmerült nevek között ott van Jadon Sancho is. Jelen pillanatban Sancho áll a torinóiak képzeletbeli kívánságlistájának élén, s az ügyben döntő tényező lesz, hogy az angol játékos milyen feltételekkel és konstrukcióban mozdítható a Manchester United-től. 

Romeo Agresti szerint hamarosan lezárulhat Douglas Luiz ügye, a pillanatnyilag a Copa Américán szereplő brazil középpályás ma teljesíti az orvosi vizsgálatokat az Egyesült Államokban.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Magas alkoholtartalmú (strong) sör teszt
Linda Morvai • 10 nap
Közel a megegyezés Thuram ügyében
Apuleius • 6 nap
Időkapszula: NB I. 1984/85 Tavaszi zárás - Edzői gyorsmérleg 2.
maribor_ • 6 hónap
A védősorba is erősítéseket tervez a Juve
venember83 • 4 nap
Nagy csokoládés jégkrém teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
A PENDRAGON LEGENDA
A magyar irodalom tragikus sorsú tehetsége, Szerb Antal (1901–1945) 1930-ban Párizsban kezdte írni A Pendragon legenda című misztikus regényét, amely két évvel később jelent meg először. Bár az irodalomtörténészek nem ezt tartják legjobb és legjelentősebb művének, az olvasók körében évtizedek óta…
109. Az érseki Líceum múzeuma
    Az egri Líceum több mint 250 éves története nagyon sok érdekes epizódot tartogat az érdeklődők számára. Az egyetemi oktatásban, az építkezés tervezésében, kivitelezésében, az épület művészi díszítésében kiváló gondolatok megvalósulását és üzenetét érzékelhetjük ma is a Líceumban sétálva. Ezen…
>