Logo Pic
venember83 2023. május 23.

Allegri mégis távozik szezon végén?

elkann_john_rovidujjus_allegri_mellett.JPGA Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub mindig nehézségekkel találta magát szembe, de mindig megerősödött ezen helyzetek következtében. Beszéltem Massimiliano Allegrivel, és tudatában van a történelmünk nyomán létező felelősségnek, és eltökélt célja a csapattal, hogy a következő két meccsen a pályán kiérdemeljük az európai kupaszereplést.”

A helyzet kapcsán a klubhoz közeli forrásokkal rendelkező Romeo Agresti is megszólalt: „Zajlik Massimiliano Allegri helyzetének a kiértékelése. Ha John Elkann meg akarta volna erősíteni a mester pozícióját a jövő évre, akkor másképp fogalmazott volna, nem a szezon utolsó két meccsét említette volna. Amennyiben a Juventus edzőt vált, akkor egy lendületes, friss szakember érkezhet, például Igor Tudor, Raffaele Palladino vagy Thiago Motta.”

A Radio Bianconera bátrabban fogalmazott, a forrás szerint már nem adottak a körülmények a folytatásra Massimiliano Allegrivel a padon, és a két utolsó bajnoki után a felek asztalhoz ülnek majd a távozás feltételeinek tisztázása érdekében. Massimiliano Allegrivel fejezi be a Juventus a szezont, de jövőre már nem a livornói szakember ül majd az Öreg Hölgy padján.

Mirco Nicolino értesülései szerint a Juventus azt követően keres majd új edzőt, hogy véglegesíti Cristiano Giuntoli  sportigazgatói megbízását. Egyéb források szerint a Napoli sportigazgatója mindent megtesz azért, hogy távozhasson szerződése lejárta előtt egy évvel, és nincs kizárva, hogy kisebb gárdát hoz magával a Juventushoz az előzetesen pletykált többszemélyes stáb helyett.

A L'Équipe értesülései szerint a Juventus figyeli Igor Tudor helyzetét Massimiliano Allegri esetleges távozása miatt.

 

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 3 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 7 nap
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
venember83 • 9 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Kazahsztán rejtélyes helyei
Furcsa tavak és sivatagok, gyógyító kövek, rejtélyes rajzok a sztyeppén, amelyek csak nagy magasságból láthatóak: Kazahsztánban sok olyan hely van, amelyet a modern tudomány nem tud megmagyarázni, viszont a legendák már évszázadok óta tanúskodnak létezésükről. Barsakelmes-sziget A sziget…
Anya nincs a képeken
Anyáról nincs kép.Ő az, akinél a telefon van, előveszi, kattintgat vele. Megállítja a pillanatokat. Kicsiket, nagyokat. Segít cipelni a mérföldköveket képei által, egészen az örökkévalóságig. Minimum. Fotó: Jánosi Photography Szülővé válásom előtt sem volt tele szelfikkel a telefonom. Túrázás…
>