GaborSzakacs

Giambattista Valli relaxációs színterápiája

2023. március 28. - gaborszakacs

Elsöprő színekkel és a márkára jellemző drámai vonalvezetéssel indult neki a tavaszi szezonnak Giambattista Valli. A világhírű olasz divattervező a párizsi divathéten vitte kifutóra a legfrissebb couture kollekcióját, amelyben pazar ruhakölteményeket vonultatott fel. A nőies alakot kiemelő szabások, a puffos ujjak, a merész dekoltázsok és az uszályként hullámzó köpenyek mind-mind a modern eleganciát testesítik meg. Ez a gyűjtemény egy színes dolce vita Giambattista Valli módra.
500_9.jpg

Nem számít, hogy mennyire sötét és zűrzavaros a világ körülöttünk, ha a szívünkben él a remény és az optimizmus. A jövőbe vetett hit színes textíliákba történő leképezése a Giambattista Valli 2023-as tavaszi couture kollekciója. A világhírű olasz divatház a párizsi divathéten vitte kifutóra a pazar ruhakölteményeit, amelyek a márkára jellemző drámai vonalvezetést, különféle textúrákat és a szemet gyönyörködtető volument hozták. Egy hamisítatlan dolce vita életérzést kaptunk a magas minőségű couture minden elvárását teljesítve, telis-tele kézi kidolgozásokkal, aprólékos díszítésekkel és egyedi megoldásokkal.

Receptre kellene felírni Giambattista Valli művészetét, ugyanis olyan léleksimogató esztétikai élményt nyújt, mintha egy vizuális relaxációs terápián vennénk részt. Mesterien játszik a színekkel és azok erejével. Pontosan tudja, hogy mit szeretne kifejezni és milyen érzelmeket kíván felszínre hozni a cukorrózsaszínnel, a pasztellkékkel és a narancssárga különféle árnyalataival. Imádnivaló a gyűjteményben felbukkanó folyékony hatású ezüst és vörös tomboló szenvedélye.

Valli szabásvonalai ebben a szezonban is lenyűgözőek. Őszinte, könnyed és felszabadult sziluetteket látunk, amelyek a forró nyári esték partijait juttatják eszünkben, amikor a medencéből kilépve egy laza strandkendőt teker maga köré az igazi Valli-nő. A nő, aki az életkorától függetlenül nem fél megmutatni a testét és büszke is arra. A nő, aki odáig van a szellős ruhákért, a romantikusan játékos fodrokért, a puffos ujjakért, a hatalmas operakabátokért és az uszályként kiszélesedő köpenyekért. A ruhasorozatban rengeteg oszlopruha és impozáns kabát található, ezek kombinációja tökéletes szolgálatot tehet egy vörös szőnyeges eseményen, egy díjkiosztó gálán vagy akár egy elegáns fogadáson. Giambattista Valli egyetlen célja, hogy az elbűvölő couture kreációiban mindenki jól érezze magát és boldog legyen.

A Giambattista Valli Spring 2023 Couture kollekció további sziluettjeit az alábbi galériában tudjátok megtekinteni:

Fotók: Daniele Oberrauch / Gorunway.com / Vogue / WWD

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr318080984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása