GaborSzakacs

Ünnepeld a szerelmet egy mesés Tony Ward esküvői ruhában!

2022. április 07. - gaborszakacs

Lady Cosmopolita néven mutatta be a 2022-es őszi La Mariée kollekcióját Tony Ward. A világhírű libanoni divattervező különleges menyasszonyi ruhái romantikus szabásvonalakkal, lágy fodrokkal és mesés részletekkel keltek életre. Íme, a tökéletes inspiráció az esküvői szezonra!

11_433.jpg

Minden kétséget kizáróan a 2022-es őszi Tony Ward La Mariée kollekció a szezon legszebb ruhagyűjteménye. A libanoni designer Lady Cosmopolita néven mutatta be a lélegzetelállító esküvői alkotásait, amelyek tulajdonképpen valóra vált romantikus álmok. A roppant elegáns és kifinomult részletekkel életre kelt kreációk egyszerre testesítik meg a klasszikus, a hagyományokat tiszteletben tartó menyasszonyi viseleteket és az egyedi elvárásoknak megfelelő kortárs sziluetteket.

A kollekcióra általánosságban jellemző, hogy a váll nélküli, finoman áttetsző menyasszonyi ruhákat sorakoztatja fel, gyakran fűzővel, puffos ujjakkal, az haute couture minőségű kézi hímzésekkel és lépcsőzetes virágos rátétekkel látta el őket a tervező. Persze, jelen vannak a szuperromantikus csipkék és tüllök, a selyemből készült köpenyek, a grandiózus uszályok, na meg a pihekönnyű fátylak. Minden egyes ruhaköltemény megállná a helyét akár a Paris Fashion Weeken vagy akár egy nagyszabású vörös szőnyeges eseményen is. 

Tony Ward a pandémia utáni kinyíló világ menyasszonyainak készítette ezeket az álomruhákat. A nőknek, akik különféle kultúrákból érkeznek a szalonjába, hogy a Nagy Napon majd egy izgalmas kreációban mondhassák ki a boldogító igent a választottjuknak. Ezek az arák nemcsak egy-egy távoli tájra való repülés közben, hanem a boldogságtól is a felhők felett érezhetik magukat. Családjukkal, szeretteikkel és barátaikkal együtt ünneplik a feledhetetlen pillanatot és az igaz szerelmet.

Tony Ward La Mariée Fall 2022 kollekció minden darabja tökéletes

Fotók: Tony Ward La Mariée Fall 2022 Lookbook / Tony Ward Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9317799931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása