GaborSzakacs

Rami Kadi x Cartier csúcsminőségű pillanatai

2021. november 29. - gaborszakacs

Egy szuperelegáns prezentáció keretén belül mutatta be első együttműködését a couture ruhakölteményeiről ismert libanoni divattervező, Rami Kadi és a patinás ékszerház, a Cartier. A mesés panorámájú The St.Regis Abu Dhabi hotel királyi lakosztálya ideális környezetnek bizonyult a különleges kollaboráció debütálásához. Stílus és luxus egy helyen, nézzétek csak!

4_452.jpg

1.jpeg

Rami Kadi divattervező a lélegzetelállító couture darabokat viselő modelljei gyűrűjében

A Rami Kadi Maison de Couture első együttműködése a világhírű Cartier-vel igazán izgalmasra sikeredett. A világ legmagasabban felfüggesztett lakosztálya, az Arab-öbölre nyíló pazar panorámájú The St.Regis Abu Dhabi királyi apartmanja adott otthont a rendezvénynek.

Az esemény az Egyesült Arab Emírségek elit vendégkörét gyűjtötte össze egy elegáns partira, ahol az érdeklődők a Cartier álomszép ékszereit és a libanoni fashion designer, Rami Kadi textilművészetének alkotásait vehették szemügyre. A bemutatón tizenkét couture ruha vonult fel, ebből négyet kizárólag erre az eseményre álmodott meg a tervező. A kézzel készített kreációk között megtalálhatók a kristályokkal díszített estélyik, a gyöngyökkel kivarrt, vállpánt nélküli ruhaköltemények és a persze a strucctollakkal és vizes hatású flitterekkel ellenállhatatlanná tett red carpet dress-szek. Az világhírű ékszermárka áradó luxusa kitűnően kiegészítette a mérnöki precizitással kivitelezett Rami Kadi sziluetteket, amelyek így együtt a kifinomultságot és az optimizmust tükrözik.

Fotók: Rami Kadi Maison de Couture

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr416766172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása