GaborSzakacs

Az időtlen szépség szimfóniája

2021. június 15. - gaborszakacs

Klasszikus és elegáns ruhaköltemények a kortalanság és az időtlen szépség égisze alatt. Ez is lehetne a mottója Pamella Roland 2022-es resort kollekciójának, amely a társadalmi osztályoktól és az életkortól független, nőies és sikkes darabokat vonultat fel. A kedvenc amerikai divattervezőm a márkájára jellemző kifinomult vonalakkal és színekkel, na meg mesés toll-és kristálydíszítésekkel hódítja meg a megjelenésükre érzékeny hölgyek szívét a következő szezonban.

campaign_1.jpg

Gondolhatnánk, hogy egy elitistának és idealistának tűnő kollekciót megtervezni nem nagy dolog, mert csak le kell nyűgözni a felső tízezer tagjait és máris dől a lé. Sajnos ez nem ilyen egyszerű, mivel ott vannak a piacot mozgató varázsszavak a kereslet és a kínálat, na meg persze a percről percre változó kortárs divat elvárásait sem szabad figyelmen kívül hagyni. Mert aki nem bírja felvenni a fonalat, nem tud lépést tartani az aktuális trendekkel, az csúnyán elbukik ebben a soha véget nem érő száguldásban. A kedvenc amerikai fashion designerem, Pamella Roland már a nyilvánosság elé tárta a 2022-es resort gyűjteményét, amely korosztálytól függetlenül elképesztő partiszetteket kínál a kitűnő ízlésű hölgyek számára.

Alig pár hete mutatta be Pamella Roland az első saját parfümjét, emellett a következő ruhasorozata is helyet követelt magának a nemzetközi divatpalettán. Nem okozott csalódást ez a kollekció sem, ugyanis Roland kézjegye minden egyes sziluettben visszaköszönt. A ruhák arisztokratikusan elegánsak, akár a múlt század előkelő fogadásai, színesek, akár a koktélpartik ízletes macaronjai és virágdekorációi, de mindenekelőtt roppant kifinomultak és nőiesek. Túláradóan romantikus lenne ez a gyűjtemény? Nem hinném, hiszen a pandémia után az emberek újra öltözködni szeretnének, színekre és újdonságokra vágynak. Pamella Roland pedig pontosan tudja, hogyan kell az igényeket magas minőségű kreációkkal kielégíteni.

A 2022-es resort sorozat kínálata igencsak gazdag és érzékborzoló. A feszes oszlopruhák mellett találkozhatunk klasszikus operakabátokkal, lehengerlő koktélruhákkal és vörös szőnyegre kívánkozó estélyikkel. Roland gyönyörű ívet rajzol meg azzal, ahogyan a kislányos bájból a stílusos nők kategóriájába vezeti át a felsorakozó darabokat, ahol a szépség mellett már a magabiztosság és a határozottság is kiemelten fontos szerepet kap. Színes szaténjai és könnyed tülljei 3D-s virágdíszítésekkel válnak romantikussá, az arc deco stílusjegyeket megidéző flitter-és kristálymotívumok a letűnt korok eleganciájára hívják fel a figyelmet. A légies hatást a finom muszlinokkal, az éteri organzákkal és a pajkosan táncoló tollakkal teszi feledhetetlenné. Legyen az egy kerti fogadás, egy születésnap vagy egy esküvő, Roland ruhakölteményeivel nem lehet mellényúlni, ha a meghívó elegáns megjelenést kíván meg a vendégektől. Kell ennél színesebb és ízlésesebb kollekció a 2022-es évre?

Pamella Roland Resort 2022 kollekciója 

Fotók: Pamella Roland Resort 2022 Lookbook, Pamella Roland Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6116588984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása