GaborSzakacs

Valóra vált álmok Tony Ward esküvői kollekciójában

2021. április 14. - gaborszakacs

Tony Ward a 2021-es őszi La Mariée kollekcióját a magas minőségű esküvői ruhák és az ámulatba ejtő haute couture kreációk közé pozicionálja. A bonyolult részletekkel, finom hímzésekkel és időtlen szabásvonalakkal rendelkező darabok a leginspirálóbb ruhaköltemények a boldogító igen kimondására készülő arák számára. 

17_297.jpg

Minden kétséget kizáróan a libanoni divat a világ élvonalába tartozik. Legyen szó ready-to-wear vagy haute couture ruhákról, a bejrúti székhelyű márkák szalonjaiban szebbnél szebb kreációkból válogathatnak a kifinomult ízlésű nők. A hétköznapi és alkalmi viseletek mellett a Közel-Kelet esküvői sziluettjei is felküzdötték magukat a legnagyobbak közé, ennek ékes bizonyítéka Tony Ward 2021-es őszi La Mariée kollekciója. 

Tony Ward La Mariée (a szó franciául menyasszonyt jelent) szettjei a magas minőségben készült esküvői ruhák és a lélegzetelállító haute couture darabok találkozásából születettek. Mintha a Paris Fashion Week egyik bemutatóján járnánk, a különbség csupán annyi, hogy ebben a sorozatban kizárólag menyasszonyokat láthatunk a kifutón.

Az ismert libanoni designer új gyűjteménye a nagybetűs NŐT helyezi középpontba, aki élete legfontosabb napján kifogástalan megjelenéssel szeretne az oltár elé vonulni. Tony Ward ebben a szezonban is a tőle megszokott színvonalon dolgozott, bonyolult részletekkel, kézi hímzésekkel, időtlen csipkékkel és szupernőies szabásvonalakkal találkozhatunk. A hercegnő fazonok dekoltázsait mesés 3D-s virág- és kristálydíszítésekkel látta el, a grandiózus masnikat és a drámai íveket a hatalmas uszályokkal tette méginkább emlékezetessé. A hófehér, törtfehér, tojáshéj és elefántcsont árnyalatú textíliákból életre kelt ruhaköltemények méltó kísérői a különleges fejdíszek és a hímzett fátylak, amelyek kiemelik viselőjük szépségét. Ilyen lehet, amikor a romantikus álmok valóra válnak...

Fotók: Tony Ward Fall 2021 La Mariée Lookbook

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1616467098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása