GaborSzakacs

Virágba borult ruhadarabok az Oscar de la Rentánál

2021. április 06. - gaborszakacs

Virágok? Tavasszal? Eredeti! - mondta megsemmisítő hangnemben Miranda Priestly, a Runway magazin nagyhatalmú főszerkesztője Az ördög Pradát visel című filmben. A nagysikerű divatmozi ikonikussá vált mondata akár egy fricska is lehetne az Oscar de la Renta legújabb kollekciójának, ha az nem az őszi szezonra készült volna. Ugyanis a sikkes ruhakölteményeiről ismert amerikai világmárka 2021-es fall-winter gyűjteménye csupa virágos kreációból állt össze. A szédítően romantikus mámor közepette azért találkozhatunk elegáns estélyikkel, könnyed blúzokkal és tüllszárnyakkal díszített cigarettanadrágokkal is. Nézzétek csak!

1_416.jpg

Laura Kim és Fernando Garcia elképesztően látványos és szupernőies kollekcióval rukkolt elő a 2021-es őszi szezonra. Az Oscar de la Renta tervezőpárosának legújabb ready-to-wear darabjai a márkára jellemző vonalvezetéssel, kifinomult ízléssel és frissességgel készültek. 

Mintha egy csodaszép virágos mezőn tennénk sétát, olyan színes és élettel teli az amerikai márka gyűjteménye. Minden részletében kimunkált, jól átgondolt és kényelmes szetteket láthatunk, ezek pedig előrevetítik a következő divathetek várható kínálatát is. Kim és Garcia a nyári ruhák könnyedségével operáltak, az Oscar de la Renta-nők strandolás után egy esti partin vagy egy vörös szőnyeges gálán is viselhetik a megjelenő sziluetteket.

Darabjaikon rengeteg hímzést és 3D-s applikációt használnak, ezzel még inkább felhívják a figyelmet a viselőikre. Tarka nyomataik jól mutatnak a földet söprő maxiruhán ugyanúgy, mint aprócska koktéldresszeken. Persze, a formális viseletek kedvelői sem lettek elfeledve, a szűkre szabott nadrágos összeállítások és a test vonalát követő alkalmi darabok jól megférnek a romantikus virágtenger partvonalán. Az OdlR-designerek ezúttal is éles kontrasztokkal és erős színekkel dolgoztak, összhatásában a magabiztos, céltudatos és erős nő képét festik meg. Az újdonságok ebben a szezonban sem maradhattak el, a társasági életbe való visszatérést apró masnikkal és tüllszárnyakkal díszített cigarettanadrágokkal ünnepli meg az Oscar de la Renta. Virágok? Ősszel? Igen, ez eredeti!

Az Oscar de la Renta színes és virágos őszi kollekciója

Fotók: Oscar de la Renta Fall 2021 RTW Lookbook

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3516489820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása