GaborSzakacs

Mesés ruhaköltemények a 2021-es virtuális Golden Globe-gálán

2021. március 01. - gaborszakacs

A rendkívüli egészségügyi helyzetre való tekintettel a 78. Golden Globe-díjkiosztó vörös szőnyeges bevonulás nélkül, egy virtuális ceremónia keretei között zajlott. Az A-listás sztárokat a filmes gálához illő ruhakölteményekben az esemény előtt kapták lencsevégre a saját fotósaik.

maria_bakalova_in_giorgio_armani_with_a_tyler_ellis_bag.jpg

Maria Bakalova bolgár színésznő egy vállpánt nélküli Giorgio Armani estélyiben pózolt 

jane_fonda_in_richard_tyler_with_pomellato_jewels.jpg

A 2021-es Golden Globe-gála legnagyobb sztárja Jane Fonda volt, aki Cecil B. DeMille-életműdíjat vehetett át. Az eseményre egy igazán elegáns Richard Tyler nadrágos szettet és Pomellato ékszereket választott. 

Bár a filmvilág és a televíziózás legtekintélyesebb elismeréseit díjazó Arany Glóbusz idén csak virtuálisan került megrendezésre, ám több ismert színésznő is ragaszkodott hozzá, hogy a Golden Globe-fal előtt örökítsék meg. Salma Hayek egy tűzpiros Alexander McQueen kreációban, Sofia Carson egy masnis Giambattista Valli darabban, Angela Bassett pedig egy magas hasítékkal ellátott, tollas Dolce & Gabbanában lépett a fotósok vakuinak kereszttüzébe.

Az esemény talán legkülönlegesebb ruháját Cynthia Erivo viselte, akit a Valentino Couture egy futurisztikus neonzöld jelmezbe öltöztette, amelyhez a színésznő stylistja Maria Tash ékszereket választott. Hollywood aranykorát idézte Jamie Lee Curtis mélyen dekoltált Alex Perry ruhája, akinek a cicivillantós pillanatait nem tudta Laura Dern sem feledtetni. Fekete Givenchy nadrágkosztümjéhez szegecses cipőt társított, a megjelenése igazán rockosra sikerült, de valamiért mégsem illett a színésznő személyiségéhez. A gála legromantikusabb sziluettjével a gyönyörű Margot Robbie állt elő, ejtett vállú, apró virágos Chanel ruhájában istenien mutatott. Ugyanúgy, mint a krémszínű szexi Givenchy miniben feszítő Gal Gadot.

Az egyszerű és nagyszerű ruhák eseménye volt az idei Golden Globe. A művészi fotókon megörökített színésznők talán még jobban mutattak az elképesztő dresszekben, mint a vörös szőnyegen. Anya Taylor Joy haragoszöld Christian Dior estélyi ruhája kiváló választásnak bizonyult, hiszen illett az alkatához és a bőrszínéhez. Egyszerre volt klasszikus, elegáns, modern és dögös. A fénylő babakék Gucci igazi telitalálat Elle Fanning számára, a megjelenését Fred Leighton ékszerekkel tették tökéletessé.

Az időtlen elegancia oltárán áldozott a Dior Haute Couture-t viselő Gillian AndersonJulia Garner pedig egyszerűen vonzotta a tekintetet a mélyen dekoltált, a Nagy Gatsby stílusában készült csipkeszegélyű Pradában. Lehetne egy unalmas apácaruha Emma Corrin fekete-fehér Miu Miu kreációja, ám a magas sliccelés pillanatok alatt feledteti velünk ezt a kissé fura párhuzamot. Nicole Kidman ezúttal nem Armaniban, hanem egy oszlopszerű Louis Vuittonban mosolygott a kamerába, Vanessa Kirby szuperszexi fekete Gucciban mutatta meg nagyszerű alakját. Amíg Amanda Seyfried kimaxolt a romantikus vonalat, Oscar de la Renta ruhakölteménye 3D-s virágapplikációkkal vált emlékezetessé, addig Carey Mulligan egy krémszínű Pradában a kifinomult ízlés nagyköveteként jelent meg. Az Oscar-díjas Olivia Colman sem gondolta túl ez idei gálát, ezüst-fekete Giorgio Armani nadrágos összeállítása igazán decens és elegáns megoldás.

lily_collins_in_saint_laurent_by_anthony_vaccarello_and_cartier_jewelry.jpg

A Netflixen bemutatott Emily Párizsban című sorozat sztárja, Lily Collins az eseményhez egy kiemelkedően izgalmas szettet tartott méltónak a 78. Golden Globe-ra. Aszimmetrikus Saint Laurent by Anthony Vaccarello ruhája mellé Cartier ékszereket viselt. Lehengerlő és modern, engem kilóra megvett. Lily Collins egy valódi stílusikon!

Persze, minden díjkiosztó szezonban vannak meglepetések a vörös szőnyegen. A COVID miatt ezek a meglepetések inkább a filmsztárok kertjében vagy lakásaik teraszán történtek meg egy kitűnő fotós kamerája előtt. Sarah Paulson begipszelt alkarjáról Prada ruhájára terelte el a figyelmet. Az ejtett vállú, derekat hangsúlyozó sziluett igazán jól állt a színésznőnek. A vizuális sokkot Viola Davis okozta. Afrikai motívumokat felvonultató op art jellegű ruhakölteménye a Lavie by CK márka kreativitását dicséri. Meg kell hagyni, bombasztikus látvány!

Szupersikkes Louis Vuittonban és Bulgari ékszerekben pózolt Kate Hudson, akinek összeállítása nemcsak a kerti teraszon, hanem a Beverly Hilton Hotel báltermében is jól mutatott volna. A díjkiosztók királynője szerepben is tündöklő Regina King ezüst-fekete Louis Vuitton és Forevermark ékszerekben mutatta meg bombázó alakját, igaz, csak az erkélyen a kíváncsi szomszédoknak. A vörös szőnyeges események tökéletes mai példája Andra Day. Chanel Haute Couture sziluettje azzal a bizonyos hűha-faktorra rendelkezik ugyanúgy, mint Kaley Cuoco klasszikus vonalvezetésű, hercegnő Oscar de la Rentája. Egyedülálló, akár csak a 2021-es virtuális gála.

Fotók: Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9916443916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása