GaborSzakacs

Stílusos álmok és vágyak a párizsi divathéten

2021. február 04. - gaborszakacs

Barokk pompa, izgalmas vonalvezetés és szupernőies megjelenés jellemzi Ziad Nakad 2021-es tavaszi kollekcióját. Az ismert libanoni divattervező a színek és a textúrák játékából egy lélegzetelállító couture gyűjteményt vonultatott fel a párizsi divathét online bemutatóján. A finom selymek, a könnyed organzák, a puha tollak és a csillogó kristályok nemcsak a rajongókat, hanem a nemzetközi divatszakmát is teljesen elvarázsolták. Nézzétek csak!
1_399.jpg

A karantén és a bezártság áthatolhatatlannak hitt falait lerombolva egy mesés gyűjteménnyel lepte meg a couture szerelmeseit Ziad Nakad. A tehetséges libanoni designer az elmúlt év szörnyűségein felülemelkedve hozta létre lenyűgőzően elegáns és roppant nőies ruhakölteményeit. Az álmokból és vágyakból szőtt textíliái a bejrúti műhelyben keltek életre, majd egészen a francia Château de Vaux-Le-Vicomte kastélyáig repültek, hogy a szebb jövőbe vetett hit erejét és a remény üzenetét eljutassák hozzánk.

Ziad Nakad 2021-es tavaszi couture kollekciója a “BIRDS OF LOVE” nevet kapta, szimbolizálva a szárnyaló képzeletet és a végtelen szabadságot. A felsorakoztatott sziluettjei nagyvonalúak és fenségesek, mégis szexisek és modernek. A Közel-Kelet varázslatát a francia sikkes megjelenéssel ötvözi, ügyel a részletekre, gazdag díszítéssel dolgozik, a legfinomabb anyagokat használja. Nakad a magas minőségre törekszik, ez a célja pontosan visszaköszön a szabásvonalakban, a gyöngyözésekben, a tollakkal dekorált selymekben és kézi hímzésű organzákban. A sorozat záróakkordjaként bemutatott esküvői ruha három hónapos munka eredményét mutatja, a hatás pedig drámai és letaglózó! Kétség sem férhet hozzá, hogy ez a gyűjtemény igazán méltó a Paris Fashion Week couture programjához.

Drága Olvasó, egy pillanatra dőlj hátra a kényelmes foteledben és engedd, hogy magával ragadjon ez a páratlan esztétikai élmény!

A libanoni designer munkássága a 2021-es tavaszi szezonban kenterbe veri a patinás francia divatházak újdonságait

Ziad Nakad kollekciójáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Minden darabja magával ragadó, könnyed, mégis arisztokratikus.

Château de Vaux-Le-Vicomte kastély kitűnő keretet adott a felsorakoztatott kreációknak. A mesés esküvői ruha pedig méltó koronája ennek a gyűjteménynek.

31_29.jpg

Ziad Nakad Spring 2021 Couture kollekció az online divathéten, a teljes fashion filmért kattints az alábbi videóra:

Videó: ZiadNakadChannel, “Birds of Love” Ziad Nakad Spring Summer 2021 Couture Collection - Paris Haute Couture Fashion Week

Fotók: Greg Alexander © Méphistophélès Productions

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6616413584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása