GaborSzakacs

Carolina Herrera magával ragadó esküvői ruhái

2021. január 20. - gaborszakacs

Végre egy esküvői kollekció, amelyben a formák és a fazonok változatossága minden vásárlói igényt kielégít! A Carolina Herrera-ház 2020-as ősz-téli menyasszonyi ruhái a minimalista romantikától a mesebeli hercegnők esküvői pompájáig sorakoznak fel. Az esztétikai élményért köszönet és hála Wes Gordon kreatív tervezőnek!

11_348.jpg

Carolina Herrera neve hallatán a kifinomult elegancia és a jó megjelenés jut eszünkbe. A világmárka névadója a tervezői feladatokat egy tehetséges designer, Wes Gordon kezébe adta át, a brand koncepció szinte semmit sem változott. Továbbra is a magabiztos, erős, megjelenésükre sokat adó nők számára készítenek ruhákat a legfinomabb textíliák felhasználásával. Ahogyan a ready-to-wear, úgy a menyasszonyi ruhák piacán is sikerült maradandót alkotniuk, ezért kiemelt helyet foglal el ez a szegmens a cég életében.

A 2020-as ősz-téli esküvői kollekciót tekinthetnénk a szezon felhozatalában a TÖKÉLETES (igen, csupa nagybetűvel) gyűjteménynek. A mindössze 11 ruhából álló sorozat a lehetőségek teljes tárházát felvonultatja az egyszerű daraboktól a drámai ruhakölteményekig. A feszes vonalak ellenére szuperromantikus hangulat jellemzi a bemutatott kreációkat, változatos a formavilága a karcsú oszlopruháktól a sellő fazonon át a kecses ívű trombitaszoknyákig. Wes Gordon kerüli a szélsőségeket és a túlzásokat, egy-egy merészebb V-dekoltázs vagy egy mélyebb hátrész kivételével minden munkája roppant sikkes és elegáns. Ejtett vállai, finom redői és vízesésként leomló fátylai az ünnepi alkalom fényét hangsúlyozzák. A vakító fehérségű szövetek mellett feltűnnek az elefántcsont és a törtfehér árnyalatok is, ezeket csipkével, mennyei virághímzéssel és parányi gyöngyökkel tette feledhetetlenné Gordon. Hol vannak már a régi idők habos mámorban fuldokló kölcsönzős ruhái? A szatén rémálmok tökéletes ellenpéldája Carolina Herrera új bridal kollekciója, mert a felesleges sallangok helyett a menyasszony személyiségét és szépségét emeli ki. Te melyik ruhá(ra)ban mondanál igent?

Fotók: Carolina Herrera Bridal Fall 2020 Lookbook

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1716392084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macska69 2021.02.10. 16:51:52

Következő életemben tervező leszek... Csodás, pazar, káprázatos! De ha nem lesz hozzá kellő fantáziám, akkor viszont gazdag, szép, fiatal nő leszek, aki ilyen tervezők pompás ruháiban fog még a kisboltba is elszaladni :)
süti beállítások módosítása