GaborSzakacs

Színes drágakövek Pamella Roland tavaszi kollekciójában

2020. szeptember 19. - gaborszakacs

Vibráló színekben tündöklő koktélruhákkal és vörös szőnyegre kívánkozó szuperelegáns estélyikkel várja a következő évet Pamella Roland. A kedvenc amerikai divattervezőm 2021-es tavaszi ready-to-wear kollekciója a tőle megszokott magas minőségben készült telis-tele kézi hímzésekkel, toll- és kristálydíszítésekkel. A felsorakozó ízléses sziluettek visszaadják a reményt a kilátástalan jövőbe rohanó világnak a koronavírus-járvány idején.23_123.jpg

Pamella Roland eddigi kollekcióit áttekintve egy igencsak egységes és megbízhatóan magas színvonalra beállított sorozatot láthatunk. Az amerikai tervezőnő a New York-i elit számára készített ruháival egyre sikeresebb, a világsztárok pedig imádják az általa képviselt modern eleganciát. Bár a COVID-19 járvány alaposan felforgatta a tengerentúli gazdaságot, Roland töretlenül folytatja a munkát, hittel és reménnyel tekint egy szebb jövőbe. A 2021-es tavaszi ready-to-wear gyűjteményét - kifutós bemutató híján - egy nagyszerű fotósorozatban tárta a nagyközönség elé. Haifa Wøhlers Olsen képei egyszerű és mutatós környezetben készültek, ha jobban szemügyre vesszük őket, a fotózási helyszín lehetett volna akár a párizsi Ladurée vagy akár a Gustave Eiffel tervezte budapesti Nyugati pályaudvar királyi várója is.

Pamella Roland sziluettjei a drágakövek szépségével és tisztaságával tündökölnek. A gyémánt, a zafír, a rubin és a smaragd élénk színeit idézte meg a textíliáin, nőies szabásvonalai és finom ívei feledhetetlen eleganciát kölcsönöznek viselőinek. Roland kedveli a vállpánt nélküli, oszlopszerű ruhákat, a kristályokkal kivarrt szegélyeket, az aszimmetrikus dekoltázsokat, na és persze a védjegyének számító, strucctollakkal díszített köpenyszerű estélyiket. A minden részletében tökéletesen átgondolt sorozat roppant egységes és harmonikus, a szemet gyönyörködtető látvány pedig igazán lélekemelő a hétköznapi stresszben megfáradt divatrajongók számára. 

A drágakövek színeit idézte meg a 2021-es tavaszi kollekciójában Pamella Roland 

Fotók: Haifa Wøhlers Olsen / Pamella Roland Spring 2021 Ready-to-Wear / Vogue

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagamon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2316204794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása