GaborSzakacs

Versailles-ban járt az ősz

2020. május 29. - gaborszakacs

A sikkes ruhakölteményeiről ismert Pamella Roland legújabb kollekcióját a francia barokk lenyűgöző világa ihletette. Az amerikai tervezőnő Versailles-ban tett látogatása nagy hatással volt a művészetére, ennek köszönhetően a 2020-as őszi sziluettjei a kifinomult párizsi ízlés, a nőies vonalvezetés és az arisztokratikus nagyvonalúság jegyében keltek életre. Puha tollak, csillogó kristályok és határtalan elegancia, ameddig a szem ellát. Kell ennél izgalmasabb ráhangolódás az év második felére?

14_302.jpg

A blog rendszeres olvasói már jól ismerik Pamella Roland munkássága. A népszerű amerikai divattervező szezonról szezonra magas minőségű ruhakölteményekkel kedveskedik a kifinomult ízlésű, nagyvárosi eleganciáért rajongó nőknek. A 2020-as őszi ready-to-wear kollekciója is a jól bejáratott szín- és formavilággal készült, ám Roland ezúttal megfejelte az eddigi teljesítményét, így még több csillogást és fényt csempészett a szettjeibe. Tette ezt azért, mert a gyűjtemény inspirációját a párizsi utazásai, az előkelő francia arisztokrácia, a barokk díszítettsége és Versailles pompája adták. A bemutatón a test vonalát követő szexisen elegáns minidresszek mellett felbukkantak az ezüstös fényben fürdőző koktélruhák és persze a földet söprő, kristályokkal díszített nagyestélyik. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy egy pillanatra visszaköszönt a 2019-es Oscar-gáláról Jennifer Lopez tükrös Tom Ford ruhája is. A gazdag francia történelem végigsöpört a New York Fashion Week kifutóján a 3D-s virágok és a puha strucctollak, a méretes püspökujjak és az ejtett vállú, uszályos ruhaköltemények képében. A felsorakozó gyűjtemény darabjai egy mesés nyakék lenyűgöző  - az arany, a smaragd, a rubin, a zafír és a gyémánt különféle árnyalataiban pompázó - ékkövei is lehetnének. Pamella Roland tervezői világa kitűnő példája annak, hogy a klasszikus vonalvezetést és a nőies szabást hogyan lehet beépíteni a modern nő ruhatárába úgy, hogy azt akár egy-egy különleges alkalommal is bátran és büszkén viselhesse. Mert egy cseppnyi luxus minden nőnek jár!

A modern francia ízlés és a kifinomult arisztokratikus nagyvonalúság találkozása Pamella Roland őszi kollekciójában

Photos: Filippo Fior / Gorunway.com / Vogue

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6815719268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása