GaborSzakacs

A színek forradalma egy érzéki éjszakán

2020. március 17. - gaborszakacs

Az alkalmi ruházat és az elegáns estélyik világa mindig is közel állt Alberta Ferrettihez. Az ismert olasz tervező érzéki és kifinomult sziluettjei a magabiztos, álmodozó és csábítóan szexi nőknek készülnek. A  2020-as tavaszi Limited Edition kollekciójában az haute couture minőséget a szenvedéllyel és egy cseppnyi luxussal keltette életre. Nézzétek csak!

1_344.jpg

Az olasz divat mindig is az öltözködés kiemelkedő szegmensének számított. Napjainkban a patinás divatházak mellett megjelentek feltörekvő, modern, friss lendülettel dolgozó tervezők, akik az itáliai temperamentumot a kortárs eleganciával ötvözik. Ilyen designer Alberta Ferretti is. Az ismert textilművész 2020-as tavaszi couture kollekciója egy roppant izgalmas, érzéki és kifinomult sorozat lett. A nőies nőt élteti és öltözteti, aki magabiztos, tisztában van az értékeivel és az adottságaival. A Ferretti-nő lehet akár egy álmodozó hercegnő vagy akár egy csábító vadmacska, a lényeg, hogy mindig különlegesnek érezze magát a ruháiban.

Alberta Ferretti a luxusérzetet nemcsak a szabásvonalakban, a nagyvonalúan elegáns kidolgozásokban, hanem a díszítésekben is megmutatja. Szobrászként alakítja a formákat, ügyesen játszik a test vonalát követő ívekkel. Imádja a drapériaszerűen leomló textíliákat, a lágy hullámokat, a hatalmas masnikat és a mélyre szaladó dekoltázsokat. Köpenyei arisztokratikussá és titokzatossá teszik a megjelenést. Rajong a legfinomabb selymekért és színes sifonokért, na meg a kézi hímzésekért és a ragyogó flitterekért. A nadrágos és a szoknyás sziluettjei színes szerelmi vallomások a szenvedély és a romantikus elegancia égisze alatt. 

Photos: Alberta Ferretti Limited Edition Spring 2020 Couture Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5715502368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása