GaborSzakacs

Monique Lhuillier szuperromantikus ruhakölteményei

2019. október 21. - gaborszakacs

Éppen csak beleszagoltunk az idei őszbe, a neves divatmagazinok és a fashion site-ok már a 2020-as őszi szezon menyasszonyi ruháival vannak tele. Egy varázslatos olasz villába és annak festői parkjába invitál bennünket Monique Lhuillier, aki a legújabb kollekcióját ebben a szuperromantikus környezetben fotóztatta. Csipkék és virágok, tüllök és uszályok mindenütt. Kell ennél tökéletesebb inspriáció a boldogító igen kimondásához? 

1_324.jpg

Képzeld el, hogy életed nagy napján végigsétálsz egy csodálatos villa folyosóján. A falon régi festmények és aranyozott gyertyatartók, a fényárban úszó szobák hatalmas ablakait puha drapériák ölelik át. Szebbnél szebb antik bútorok vesznek körül, a szalonban lévő tükörbe még belepillantasz, mielőtt kilépsz a parkba. Átfut rajtad egy bizsergetően kellemes érzés: teljesült az álmod, mindig is erre vágytál. Boldog vagy. A ruhád egy mesebeli hercegnőé is lehetne, annyira légies és elegáns. Tökéletesen követi a tested vonalát, kényelmes, romantikus és egy picit szexi. Egyszerre modern, mert ez tetszik neked és klasszikus, hogy a nagymamád is elégedett legyen veled. A fátylad pillekönnyű vízesésként omlik le a válladról, az uszályod pedig arisztokratikussá teszi a megjelenésed. A díszes kétszárnyas ajtó kinyílik, kilépsz a napfényre, a mosoly letörölhetetlen az arcodról. Önmagad vagy, szép vagy, elégedett vagy. Révbe értél.

Monique Lhuillier egy csodás olasz villában fotóztatta be a 17 darabból álló kollekcióját. A 2020-as őszi menyasszonyi ruhaköltemények a korszak elvárásainak maximálisan megfelelnek, ugyanis izgalmasak és stílusosak, a legmodernebb technológiai megoldásokkal készültek. A gyűjtemény nem egységes, nincs két egyforma kreáció benne, mégis kiváló összhangot sugároznak. A könnyű tüllök, a virágmintás taftok és a kreppek nőies szabásvonalban keltek életre, finom csipkedíszítéseket és gyöngyözéseket kaptak. Az A-vonaltól a hercegnős fazonon át a sikkes sellőkig igencsak széles a választék, ki-ki a saját ízlése szerint válogathat. A 2020-as őszi szezonban a klasszikus elegancia és a drámai nagyvonalúság méretes uszályokat és leheletnyi fátylakat követelt magának. Megjelennek a színes darabok, az elefántcsont árnyalatok, a nyomott minták, érdekes, hogy a hagyományosnak mondható fényes-fémes szatén-selyem ruháknak nyoma sincs. Lélegzetelállító kollekció a kifinomult ízlésű menyasszonyoknak. Lenyűgöző!

Photos: KT Merry / Monique Lhuillier Bridal Fall 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7815220080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása