GaborSzakacs

A sikkes, a modern és a szuperszexi a párizsi divathéten

2019. június 13. - gaborszakacs

Csábítóan érzéki, színes és stílusos kollekcióval köszönti a 2019-es tavasz-nyári szezont Alexandre Vauthier. A világhírű divattervező legfrissebb couture gyűjteményében a kifinomult francia sikket az extravagáns luxussal vegyítette. Csupa fény, csupa csillogás és némi dráma egyenesen Párizsból.

1_288.jpg

Az 1960-as évek öltözködési szokásait, a korszak feltűnő díszítéseit és izgalmas kontrasztjait keltette életre Alexandre Vauthier. A francia designer a tőle megszokott erőteljes vonalvezetést, múltidéző romantikát és a semmihez sem hasonlítható párizsi kifinomultságot mutatta be a 2019-as tavaszi haute couture kollekciójában. Csábító színekkel, feltűnő kontrasztokkal és határozott szabásvonalakkal dolgozott, így a megszámlálhatatlan flitter és kristály igazán otthonra lelt ebben a nagyszerű sorozatban. Kétség sem férhet hozzá, hogy kiváló vágási technikákat használt, ruhái ettől még izgalmasabbak lettek. A teljes gyűjteményről elmondható, de egy-egy szetten belül is megfigyelhető, hogy Vauthier ügyesen játszik a fekete-fehér, a fekete-arany, na meg a férfias-nőies ellentétpárokkal, jó érzékkel teremt egyensúlyt. Az első pillantásra egymáshoz nem illő anyagokat és formákat közös nevezőre hozza, ettől innovatív, látványos és szexi lett az összkép. Megjelennek a puha bársonyok fényes gombokkal, a szexi sortok grandiózus ujjú felsőkkel, az ultradögös szmokingok egy-egy selyemszalaggal feldobva. Természetesen a jellegzetes Vauthier-vonal, a méretes fodrok, a hullámzó tülltenger és az állatmintás extrarövid minidresszek sem maradhattak ki a tavaszi sorozatból. A volumen és drámaiság elérte a célját. Szemet gyönyörködtetően érdekes, látványos, ugyanakkor a francia couture jegyeit magán viselő sziluettek születtek. Nem meglepő, hogy Celine Dion, Beyonce és Rihanna is rendszeresen választ couture darabokat egy-egy eseményre a tehetséges designer párizsi szalonjából. Ahogyan a legnagyobb popsztárok, úgy mi is leborulunk Vauthier tervezői nagysága előtt.

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9414881030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása