GaborSzakacs

Stílusos egyéniségek az oltár előtt

2019. május 19. - gaborszakacs

Méretes fátylakat és csodás köpenyeket, bonyolult hímzéseket és roppant nőies megjelenést álmodott meg a következő szezon menyasszonyainak a Marchesa. Georgina Chapman és Keren Craig kreatív tervezők a 2020-as tavaszi kollekciót az unalmas kliséken átlépő, az egyéniségüket megvillantó, emlékezetes ruhakölteményre vágyakozó aráknak szentelte.1_282.jpg

Georgina Chapman és Keren Craig mindig is nagy hangsúlyt fektetettek az esküvői ruhák piacára. A tehetséges kreatív designerek pontosan tudják, hogy a bőséges kínálat mellett sem könnyű kiszolgálni a mai menyasszonyok magas igényeit, ezért különleges kreációkkal lepték meg az oltár elé készülő arákat. A Marchesa-ház 2020-as tavaszi gyűjteményével a klasszikus hercegnős fazonokon és az unalomig ismételt jegyeken túllépve egy titokzatos, modern és emlékezetes kollekcióval sikerült előállniuk. A finoman ívelt szabásvonalak és a drámai volumen ellenére könnyed és légies látványvilággal ajándékoztak meg bennünket, amelyet a 3D-s virágapplikációk és a ragyogó kristálydíszítések tettek feledhetetlenné. Újra hódít a fátyol, ám ezúttal nem a hagyományos, hajba tűzött, hanem egy-egy elegáns köpeny formájában életre kelt verziója egészíti ki a csodás sziluettet. Craig és Chapman imádják a rétegezett organzákat, a hullámokban leomló sifonokat és a végtelen tülltengert. Fűzőikkel kiemelik a karcsú derekat és a formás dekoltázst, a harang- és gömbszoknyáik pedig a nagy nap romantikus pillanatait fokozzák. A sellő fazonú ruháik akár egy-egy előkelő vörös szőnyeges gálán is megállnák a helyüket, annyira impozánsak és figyelemfelkeltőek. A rengeteg textíliát elnézve felmerülhet a kérdés, hogy mennyire kényelmesek a Marchesa-darabok - a ceremóniára való bevonuláson túl -  az esküvő igencsak hosszú napján? Georgina Chapman és Keren Craig nem élnek vissza a vásárlóik bizalmával, így nem áldozzák fel a kényelmet a látvány oltárán, ezt az ígéretüket a kollekció sajtóanyagában is hosszasan fejtegetik. Aki a látottak után végképp elbizonytalanodott a döntést illetően, azok ne érjék be eggyel, válasszanak mindjárt két lehengerlő menyasszonyi ruhát. Miért ne lehetnél egyszerre királynő és stílusos szupercsaj életed nagy napján?

A Marchesa Bridal Spring 2020 kollekciója a  jövő menyasszonyainak minden álmát valóra váltja 

Photos: Marchesa Bridal Spring 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2014830614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása