GaborSzakacs

Szupernőies klasszikusok a tavaszi szezonban

2019. május 15. - gaborszakacs

Az érzékiség, a könnyedség és a frissesség fejedelmi szentháromsága inspirálta a 2019-es tavaszi couture kollekció megalkotásában Alberta Ferrettit. A népszerű olasz tervezőnő Limited Edition néven futó márkájával ezúttal is a kifinomult ízlésű, modern és elegáns nőket szolgálja ki. A klasszikus és formabontó megjelenés ebben a szezonban rózsaszín selymekben, ezüstös szaténokban és démoni fekete tüllökben kelt életre. 

9_278.jpg

Szoborszerű sziluettekkel, szexi koktélruhákkal és szupermenő nadrágos összeállításokkal varázsolja el a modern fashionistákat Alberta Ferretti. Az ismert designer tavaszi couture kollekciójában a kényelem és az esztétikum találkozik úgy, hogy közben áthatóan friss, üde és magával ragadó megjelenést biztosít a viselőinek. A Limited Edition vonal a kifinomultságot és a kiváló ízlést szolgálja, emellett egy hordható és elegáns sorozattal tölti meg a sikkes nők gardróbját. A klasszikus elegancia jegyei jól megférnek a szabászati műremekek társaságában, Ferretti egy-egy merész dekoltázzsal, különleges díszítésű vállrésszel vagy éppen rafinált vonalú szoknyával teszi ellenállhatatlanná a gyűjteményét. Érzéki és sejtelmes, keveset mutat, ám azt nagyon emlékezetesen teszi. Kitűnően figyel az arányokra, ha felül zárt a ruha, akkor a lábakat mutatja meg, ha pedig mélyen dekoltált egy kreációja, az alsó részeket elrejti a kíváncsi tekintetek elől. Kedveli a lágy rózsaszín selymeket, a finom smaragdzöld duchesse szaténokat kecses fodrokká formálja, az éjfekete tüllöket pedig romantikus rétegekbe rendezve mutatja meg. Az igazi drámaiságot a királynői jelleg adja, a leomló köpenyek, az uszályként kiszélesedő szoknyák és a homokóra formák teszik feledhetetlenné a belépőt. Alberta Ferretti átgondoltan és mértékkel díszít, a fémes csillogású kristályok és gyöngyök egy szikrázóan izgalmas '70-es évekbeli glam-rock irányba terelik a teljes kollekciót. Hölgyeim, íme a tökéletes ihletforrás egy energikus és kirobbanóan nőies tavaszi gardrób összeállításához.

Alberta Ferretti Limited Edition Spring 2019 Couture kollekciója a kifinomult ízlésű, modern nőnek készült

Photos: Alberta Ferretti Limited Edition Spring 2019 Couture Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7414827576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborszakacs 2019.05.16. 08:27:18

@Ösztövér kutágas, hórihorgas gémmel: De gustibus non est disputandum, vagyis az ízlésről nem lehet vitatkozni, tartja a mondás. Ne keverjük össze a vékony testalkatot az anorexiával!
süti beállítások módosítása