GaborSzakacs

Romantikus pillanatok Monique Lhuillier kollekciójában

2019. április 26. - gaborszakacs

Drámai részletekkel, csodás hímzésekkel és eltúlzott uszályokkal készült a 2020-as tavaszi esküvői szezonra Monique Lhuillier. A világhírű amerikai divattervező legújabb kollekciója a klasszikus formákkal és modern szabásvonalakkal válik feledhetetlenné.

1_279.jpg

Nagyvonalú és romantikus, látványos és elbűvölően gyönyörű ruhakölteményekkel lepte meg a jövő tavasz menyasszonyait Monique Lhuillier. A mesés kreációiról ismert divattervező a hagyományos szabásvonalakat és a klasszikus formákat felvonultató esküvői kollekciójával a kislányok - hercegnős esküvőjéről szövögetett - álmait váltja valóra. A hófehér duchesse szaténokat és a könnyed tüllöket virágos csipkemotívumokkal és izgalmas hímzésekkel tette emlékezetessé, a méretes fátylakkal és a drámai méretű uszályokkal pedig valósággal megkoronázza a nagy napot. Lhuillier széles vállrészekkel, különleges vállpántokkal, mély dekoltázsokkal, izgalmas hátrészekkel dolgozott, kedveli a gyöngyök és flitterek fényében fürdőző aszimmetrikus íveket. A magas színvonalon kivitelezett ruhák akár a vörös szőnyeges gálákon is megállnák a helyüket, annyira egyediek és tündöklően elegánsak. „A hagyományos ruhák feltámadásával - ami éppen most történik - a menyasszonyok még mindig azt szeretnék látni, amit eddig még soha nem láttak” - nyilatkozta Lhuillier az oltár elé készülő arák 2020-as elvárásairól adott interjúban. A gyűjteményt egy pompás villában és annak kertjében fotózták, az egyes darabok díszítései kitűnően illeszkednek a helyszín hangulatához. Stílusos hercegnők, itt a tökéletes inspiráció a boldogító igen kimondásához!

Photos: Jennifer Massaux / Monique Lhullier Bridal Spring 2020 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1614785512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása