GaborSzakacs

Vera Wang lélegzetelállító esküvői kollekciója

2019. április 19. - gaborszakacs

A végtelen tülltengerben megmártózó menyasszonyi ruhákkal készül a 2020-as tavaszi szezonra Vera Wang. A világhírű amerikai tervezőnő jövő évi esküvő kollekciója könnyed és légies sziluetteket, hatalmas virágokkal díszített kreációkat kínál az oltár elé készülő aráknak. Drámai vonalak, mesés anyagok és elképesztő látvány egy ízig-vérig tavaszi gyűjteményben.

10_267.jpg

A művészi önkifejezés és a romantikus megjelenés találkozásából született Vera Wang legfrissebb kollekciója. Még javában tombol a tavaszi szezon, ám a divatvilág már a 2020-as tavasz stílusos és egyedi szettjeire koncentrál. Az ismert amerikai tervezőnő sok-sok évtizedes munkássága, rafinált szabásvonalai, kézi díszítései, elképesztő hímzései és drámai formái is felfedezhetőek a napokban bemutatott esküvői sorozatában. A klasszikus hercegnős fazontól elrugaszkodva egy természet ihlette, textilvirágokkal ékesített, tülltengerben ringatózó gyűjteményt kaptunk, amiben a színek, a különféle textúrák és szemet gyönyörködtető volumen is helyet kapott.

Wang a legtöbb szettben a sellő fazonú csipkeruhára építkezett, amelyet légies muszlinnal, szálló tüllökkel és pompás organzával tett feledhetetlenné. Kedveli a mélybe szaladó, V-alakú, rafinált dekoltázsokat, a derekat és a csípőt hangsúlyozó íveket, na meg a földet söprő szoknyarészeket. A kényelemre és a harmóniára törekszik, alapos munkáján érződik a precizitás és a tudatosság. Érdekesség, hogy Wang 360 fokban gondolkodik és dolgozik a menyasszonyi sziluetteken, nemcsak a ruha elejére vagy a szépen kidolgozott hátuljára koncentrál, így minden oldalról és szögből a számukra előnyös megjelenést nyújtja a viselőinek. Természetes és egyszerű, spontán, ugyanakkor roppant művészi. Jól bánik a színekkel, messziről elkerüli a kommersz hatású, fényes fehér szatént - amik már a hazai kölcsönzőkből is kikophatnának végre -, helyette bézs, pisztácia, elefántcsontszínben, a füstszürke, a mályva és a bordó árnyalataiban keresi az újdonságot. Szokatlan összeállításai egy-egy falatnyi édes szigetet jelentenek a végtelen esküvői kínálat útvesztőiben. Ezzel pedig elhozza azt a varázslatot, amelyre minden oltár elé induló Vera Wang-menyasszony vágyik azon a bizonyos nagy napon. A felszabadító örömöt és boldogságot.

Photos: Vera Wang Bridal Spring 2020 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5514773124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása