GaborSzakacs

Káprázatos esküvői ruhák Oscar de la Rentától

2018. november 09. - gaborszakacs

Látványos hímzésekkel, buja csipkékkel és szuperelegáns vonalvezetéssel rukkolt elő az Oscar de la Renta. A neves divatház tervezői, Laura Kim és Fernando Garcia a világ különböző pontjairól inspirálódva alkották meg a 2019-es őszi menyasszonyi kollekciójukat. Párizs stílusos szettjei, Dubai luxusa, New York sokszínűsége és Mumbai hagyományai egy ellenállhatatlanul sikkes gyűjteményben keltek életre. 1_238.jpg

Akik követik az Instagramon Laura Kim és Fernando Garcia életét, azok jól tudják, hogy az Oscar de la Renta ismert tervezőpárosa igazán kalandos és izgalmas életet él. A megfeszített munkatempó és a szezonról szezonra kifutóra vitt mesés kollekciók mellett még arra is marad energiájuk, hogy a világ különböző pontjain felbukkanva vidám szelfikkel árasszák el a közösségi csatornáikat. Az elmúlt hónapokban ellátogattak Görögországba, Dominikára, Párizsba, Dubaiba és Indiába. Ezek az utazások nemcsak láblógatással telnek, hanem komoly szakmai feltöltődést is jelentenek a designerek számára, ugyanis ilyenkor alaposan tanulmányozhatják az adott régió öltözködési szokásait és hagyományos kézműves technikáit. Sok-sok élménnyel gazdagodva a 2019-es őszi esküvői gyűjteményük már egy multikulturális esszenciaként került a szabászasztalról a márka üzleteibe. 

A divat olyan nyelv, amit a világ minden táján megértenek. Amikor divat a szerelemmel találkozik, akkor egy különleges bridal kollekció születésének lehetünk tanúi. Az Oscar de la Renta tehetséges és kreatív tervezői, Laura Kim és Fernando Garcia a modern és magabiztos menyasszonyok stílusos megjelenéséről gondoskodik a következő szezonban. Párizs sikkes öltözködési szokásait New York dinamikus lüktetésével és Dubai elképesztő luxusával hozták közös nevezőre úgy, hogy közben ruháikon felvillantják a tradicionális indiai hímzéseket és virágmotívumokat is. A gazdag ihletforrás és a kozmopolita életérzés igazán jól illik a jellegzetes Oscar de la Renta-formavilághoz. Kétség sem fér hozzá, hogy a test vonalát követő vállpánt nélküli ruhaköltemények lélegzetelállító csipkéi és tolldíszítései minden képzeletet felülmúlnak. Az haute couture színvonalon kidolgozott darabok csábítóan szexi dekoltázsokat, mélybe szaladó hátkivágásokat vagy éppen hatalmas textilmasnikat kaptak, a hamisítatlan királynői megjelenésről végtelen uszályokkal és lágyan leomló tüllfátylakkal gondoskodott Kim és Garcia. A szerelem pedig 2019-ben is olyan lesz, mint egy jól szabott Oscar de la Renta ruha, amit tudni kell viselni és soha nem megy ki a divatból. 

Photos: Oscar de la Renta Fall 2019 Bridal Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2014341269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encir 2018.11.10. 10:12:02

Szépségesek..gyönyörűek...csak nem esküvőre valók.

Az esküvői fehér ruha az ártatlanságot hivatott kifejezni, ezek meg - egy-két kivételtől eltekintve - mindenek, csak nem szolid, testet takaró fajták :)

gaborszakacs 2018.11.10. 14:40:02

@encir: Ma már ez az ártatlanság-vonal nagyon-nagyon jelképes dolog, szinte senki sem megy "ártatlanul" férjhez. :) De jogooooos! :)
süti beállítások módosítása