GaborSzakacs

Légiesen romantikus esküvői ruhaköltemények

2018. július 20. - gaborszakacs

Kifinomult és nőies, praktikus és roppant romantikus kollekcióval készült a 2019-es tavaszi esküvői szezonra a Marchesa. Georgina Chapman és Keren Craig márkája ezúttal a rózsaszín lányregényekbe illő ceremóniákért, na és persze a klasszikus megjelenésért rajongó menyasszonyoknak kedvezett a legfrissebb gyűjteményével. A vízesésként leomló fátylak, a csodás csipkék, a finom tüllök és a káprázatos virágdíszítések még a legkeményebb szíveket is meglágyítják. Mondj igent egy Marchesa ruhára és mondj igent egy Marchesa ruhában!

1_192.jpg

A hatalmas Weinstein-botrány lassan elülni látszik a Marchesa-ház környékén. A rossz elnyeri méltó büntetését, a tehetséges divattervező feleség pedig megszégyenülten és visszavonultan túléli a megpróbáltatásokat. A 2018-as Met-gála után az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is pozitív véleménnyel nyilatkozott egy ismert amerikai talkshow-ban, amikor Georgina Chapman munkásságáról és a Marchesa jövőjéről kérdezték. Úgy tűnik, a tehetség és az őszinteség mindig sokat segít, a sztárok által bojkottal sújtott Marchesa is szép lassan visszanyeri a régi fényét. 

A Marchesa 2019-es tavaszi esküvői kollekcióját egy végtelenül romantikus irányba indította el Georgina Chapman és Keren Craig. Az igazán magas színvonalon kivitelezett, kézi díszítésű ruháikat azon kislányok rózsaszín álmaiból szőtték, akik a daliás herceg után vágyakoznak. Légiesen könnyed és finom textíliáik a törtfehér, ekrü és elefáncsont árnyalatokban keltek életre, a hímzett mell-és ujjrészek, a hercegnő vonalú szoknyaformák pedig tetszetős 3D-s virágapplikációkkal váltak emlékezetessé. A köldökig szaladó, csipkével kivarrt dekoltázsok vonzzák a tekinteteket, ugyanakkor ízlésesen takarnak is. A modern arák vintage hatású sziluettjeit a klasszikus fátylakkal tették tökéletessé, ezeket pedig óarany fejdíszekhez rögzítették. Nem maradhattak ki a 2019-es kollekcióból sem a lépcsőzetes kialakítású ruhák, a hagyományos A-vonalú sziluettek, illetve a vízesésként leomló váll-és ujjrészek. Az utóbbiak - a kényelem és praktikum jegyében - ebben a gyűjteményben a ruhákról könnyedén lecsatolható verzióban készültek, így a templomi ceremónia után a boldog menyasszonyok felszabadultan táncolhatnak a vacsorát követő partin. Letisztult és elegáns, romantikus és emlékezetes darabok a Marchesa műhelyéből. Semmi kétség, ezekre a ruhákra kizárólag IGENT lehet mondani!

Photos: Marchesa Spring 2019 Bridal Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4714017848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása