GaborSzakacs

Michael Kors szupertrendi strandszerkói

2018. június 30. - gaborszakacs

Az éves stressz levezetésére szolgáló tó- vagy tengerparti nyaralás elképzelhetetlen kényelmes ruhák nélkül. Az egyszerű és mégis nagyszerű darabok mindig is népszerűek voltak a szabadságukat töltő, a megjelenésükre igényes nők körében. Michael Kors ezt a piaci rést kihasználva alkotta meg a 2019-es resort kollekcióját, amellyel a kikapcsolódás felemelő pillanatait teszi feledhetetlenné. A méretes kiegészítők, praktikus táskák és feltűnő fürdőruhák a strandon, a színes vagy éppen kristályokkal díszített szettek pedig a nyáresti séták és vacsorák során tehetnek tökéletes szolgálatot.  Készen álltok egy izgalmas és stílusos utazásra?

16_155.jpg

Michael Kors az 1980-as évek nyaralásait és azok igencsak feltűnő szettjeit idézte meg a 2019-es resort kollekciójában. A világhírű divattervező elképesztő színekben és mintákban hozta vissza azt a korszakot, amikor a nyaralás kizárólag a pihenésről, a feltöltődésről és a családi együttlétekről szólt és nem a fancy Instagram fotók elkészítéséről. A klasszikus amerikai sportruhákat kombinálta a ready-to-wear vonallal, az így létrehozott gyűjtemény pedig kényelmes és praktikus, könnyen kombinálható darabokból állt össze. A test vonalát kiemelő, a nem túl tökéletes részeket takaró fürdőruha elengedhetetlen egy vízparti szabadság során, ám egy pulóver és néhány jól szabott nadrág is előkerülhet a hűvösebb napok vagy esték során. Az elmúlt években oly népszerű neoprén felsők a következő szezonban is helyet követelnek maguknak, ám ez az anyag a kasmírt, a pamutot és a selymet nem tudja kiszorítani egyetlen stílusos nő gardróbjából sem. Michael Kors az esti partikra, a teraszos vacsorákra és a kellemes sétákhoz kristályokkal kirakott vagy éppen flitterekkel díszített rövid ruhákat tartja ideálisnak, ám kollekciójában felbukkannak a sportosabb szoknyák és az aranyló bomberek is.

Kors imádja a letisztult formákat, a modern szabásvonalakat, a geometrikus mintákat és a pop art lüktető színvilágát. Éles kontrasztokkal dolgozott, ezzel kiemelte a határozott és magabiztos nők egyéniségét. A romantikus pillanatokról sem feledkezett meg, ezek feledhetetlenné tételéhez töménytelen virágot és lágyan libbenő fodrokat használt. A víz, az ég és a megcsillanó napsugarak színeit képezte le ruháin, főként királykéket, türkizt, aranyat és ezüstöt, de a fekete-fehér-szürke hármasa is felbukkant egy-egy összeállításában. 

Nem mehetünk el szó nélkül a designer legnépszerűbb termékei, a hazánkban különösen felkapott és gyakran hamisított táskák mellett, amelyek a strandszezonban is tökéletesen ellátják funkciójukat. A méretes darabokban kényelmesen elfér a naptej, a strandkendő, a törülköző és még egy jó könyv is. Michael Kors új kollekcióját látva egyértelműen megállapítható, hogy legyen az akár egy balatoni kikapcsolódás, egy horvát tengerparti hétvége vagy éppen egy egzotikus utazás, célszerű a bőröndünkbe többféle alkalomhoz illő stílusos szettet becsomagolni. Mottója akár ez is lehetne: légy stílusos minden időben!

A Michael Kors Collection Resort 2019 darabjai a felhőtlen nyaralás stílusos pillanatait szolgálják

Photos: Michael Kors Collection Resort 2019

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3014051738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása