GaborSzakacs

Profi színhalmozás Tom Ford módra

2017. április 08. - gaborszakacs

Úgy tűnik, hogy ez az év Tom Ford számára a tökéletes kiteljesedés időszaka lesz. Filmes karrierje a második rendezése után felfelé ível, divattervezői munkássága évtizedek óta megingathatatlan. 2017-es őszi ready-to-wear kollekciójával a határozott elképzelésekkel rendelkező, minden részletre ügyelő, stílusos nőket célozta meg. A klasszikus fekete alapdarabokat színes harisnyákkal, szőrmével és rengeteg flitterrel dobta fel.

1_78.jpg

Mozgalmas éve van Tom Fordnak. Második filmrendezése, az Éjszakai ragadozók őszi premierje óta nincs egy szabad perce sem, díszbemutatókra jár, díjakra jelölik, a vörös szőnyegen fotózkodik, emellett divatházát irányítja. Az Oscar-gála lecsengése után újra a tervezői asztal mellé ült és megalkotta 2017-es őszi ready-to-wear kollekcióját, ami a fekete alapdarabokból kiindulva egy színpompás sorozattá alakult át. Gyűjteménye a tökéletes példa a mostanság oly divatos color blocking irányzatra, amelyben a minták nélküli anyagokat úgy kombináljuk, hogy a vibráló, élénk színek különleges, ugyanakkor harmonikus összeállítást képezzenek. Ezzel a kissé retro, kissé pop art vonallal tudjuk igazán kifejezni színes egyéniségünket. A valódi divatőrültek ebben a szezonban egy kevés kreativitással és némi esztétikai érzékkel leképezhetik saját ruhatárukba Tom Ford öltözködési ötleteit. Fekete garbóit és nőies zakóit szűk nadrágokkal és élénk színű harisnyákkal tette ellenállhatatlanná, az igazi gyönyört pedig a fémes csillogású szandálokkal és az apró kézitáskákkal hozta el. Akik idegenkednek a fekete ilyen mértékű viselésétől, azok egy flitteres felsővel vagy egy fényes anyagú sorttal tudják feldobni megjelenésüket. Idén érdemes nemcsak formákban, hanem árnyalatokban és komplementer színekben is gondolkodni, a barnát a lilával, a citromsárgát narancssárgával, a lilát pedig rózsaszínnel is lehet társítani. A színgazdag outfithez egy különleges szőrme vagy egy feltűnő kendő tökéletes választásnak bizonyulhat. Célszerű minél kevesebb ékszert viselni, így nem válik olcsóvá, közönségessé a megálmodott sziluett. Tom Ford lookbookja maga a tökéletes színorgia, hogy hogyan választod ki a számodra ideális darabokat, az már csak rajtad múlik. A lehetőségek tárháza végtelen!

10_72.jpg

Színkavalkád Tom Ford legújabb kollekciójában

Photos: Tom Ford Fal 2017 Ready-To-Wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6412409591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása