GaborSzakacs

Egy párizsi lány Moszkvában

2016. november 02. - gaborszakacs

A rendhagyó színházi kosztümök világából és a hatvanas évek öltözködési szokásaiból merített ihletet Ulyana Sergeenko legújabb kollekciójának elkészítésekor. A kazah származású orosz designer 2016-os őszi couture darabjai a kényelem és luxus tökéletes kombinációjában keltek életre.

2_48.jpg

Ulyana Sergeenko a tőle megszokott nagyvonalúságot hozta el 2016-os őszi couture kollekciójában. A tervezőnő egy különleges utazásra csábít bennünket a legendás Orient Expresszen, amely ezúttal a divat fővárosából, Párizsból az orosz történelem eseménydús helyszínére, Moszkvába fut be. A csatlakozást a jelmezszerű, színpadias kreációkban visszaköszönő hatvanas évek sem késte le, az igazán stílusos megérkezéshez pedig a francia sikk adta az legfőbb inspirációt. 

Sergeenko a tweed nadrágokat és kosztümöket könnyed lurex bodykkal párosította, az eleganciát a fémesen csillogó szövetekkel és a kifinomult jacquard darabokkal domborította ki. A Y logoval ellátott motoros dzsekik és sisakok mellé lakkot és szőrmét társított, ezzel a lazább, sportosbb megjelenést is alkalmivá tudta tenni. A vastag harisnyák, a hatalmas bundák komolysággal, a virágmotívumok, az ízléses dekoltázsok és a kecses szabásvonalak nőiességgel, az áttetsző anyagok, a sejtelmes csipkék pedig érzékiséggel és szexualitással töltötték fel kreációit. Érdekes, hogy Ulyana Sergeenko nem a tökéletes testű nőkre tervezte kollekcióját, ám fontosnak tartja, hogy a formás derekat és a bokát igenis villantsuk fel az őszi és téli szezonban is. Mert Moszkvától Párizsig, Londontól Tokióig minden nő lehet vonzó és szexi!

Photo: Marcus Tondo / indigital.tv

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5911916317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaViD2111 2016.11.03. 07:00:20

Egy szo mint szaz vannak kozte igencsak eredeti darabok.
Egyszeruen nagyszeru es magaval ragado. Szerintem erdemes szemmel tartani.
Hala neked Gábor ez nem olyan nehez
süti beállítások módosítása