GaborSzakacs

Egyszerű és nagyszerű darabok Zac Posentől

2016. október 02. - gaborszakacs

A szoborszerű ruhakölteményeiről ismert Zac Posen a 2017-es tavaszi ready-to-wear kollekcióját a bájos és szexi daraboknak szentelte. Az ízléses gyűjteményt az amerikai filmekből ismert, csinos szomszéd lány karaktere ihlette, akit ezúttal letisztult szabásvonalú, kényelmes, rózsaszín, kék és a zöld kreációkba bújtatott a designer.

1_45.jpg

Az amerikai Vogue egyik kedvenc divattervezője, Zac Posen évek óta a vörös szőnyeges események legnépszerűbb designere. Ámulatba ejtő ruhái a luxust, az eleganciát és a hercegnői megjelenést sugallják. 2017-es tavaszi ZAC Zac Posen ready-to-wear kollekciója a pompát hátrahagyva a hétköznapi lánynak készült. A nőnek, akinek bizony nem tökéletes a teste, kisebb a melle, kerekebb a csípője vagy éppen van egy kis felesleg a pocakján. Posen hordható ruhadarabjaiban nem sokkol köldökig érő dekoltázsokkal vagy éppen szuperszűk derékrészekkel. A vállakat hangsúlyozza, kabátkáit mell alatt vágta el, a formásabb lábakra, vádlikra helyezte a hangsúlyt. Lazább szabásvonalakat alkalmazott, amelyeket lyukacsos megoldásokkal, absztrakt nyomatokkal, geometriai mintákkal tett izgalmassá, a nőiességet pedig a rózsaszín és korall szín használatával, a lágy hullámokkal és a finom redőkkel fokozta. Gyöngyözött, flitteres és csipkével díszített koktélruháiban Tina Turner és Beyoncé élettel teli megjelenését tette elérhetővé az átlagos nő számára. A gyűjtemény koronájának legfényesebb ékkövei a finom pliszék, jacquardok és az áttetsző, fekete hálós sziluettek, mivel a tökéletes este elengedhetetlen feltétele egy stílusos, mégis nagyszerű ruhadarab. Te melyiket választanád?

Photos: ZAC Zac Posen Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5111740483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci_52 2016.10.03. 15:20:48

Lehet, hogy ezek a ruhák sok hölgynek tetszenek, de a lány nem is csinos, nem is szép, egyszerűen csak girnyó és elöl-hátul lapos.

Monopolygamer 2016.12.16. 08:09:10

@laci_52: Girnyók igen, de kellenek, sokkal egyszerűbb őket felöltöztetni. Mindenki azt hiányolja, hogy miért nincsenek átlagos nők a kifutókon, hát mert rohadt nehéz lenne mindegyiknek egyenként rászabni a ruhát, meg gondolkodni, hogy kinek mi áll jól. Ezek a lányok egyformák, kis túlzással mindegyik melyik mit vesz fel.
Én alacsony vagyok, széles a csipőm, viszonylag nagyok a melleim egy rémálom felöltözni, hogy az tökéletes legyen és eldugja amit nem szeretnék, meg kiemelje ami jó.
süti beállítások módosítása