GaborSzakacs

Színes, mintás érzelmek New Yorkból

2016. szeptember 25. - gaborszakacs

Könnyed és vidám kollekciót mutatott be Tory Burch a New York-i divathéten. A harsány színekben pompázó, mégis roppant harmonikus darabok a nosztalgia jegyében látták meg a napvilágot. A pulóvertől a strandruháig terjedő gyűjtemény nőiességével és stílusos szabásvonalaival garantáltan mindenkit rabul ejt.
1_44.jpg

Sikkes, színes és hordható kollekciót vitt kifutóra Tory Burch. A nosztalgikus hangulatúra sikerült ready-to-wear gyűjteményében a hetvenes évek amerikai háziasszonyait a vidéki hippi csajok vagány stílusával vegyítette. Felbukkannak a rózsaszín szegéllyel ellátott, zöld kardigánok, a gyöngyös szoknyák és a tarka strandruhák. Úgy tűnik, hogy a 2017-es tavaszi szezon újra a különféle minták halmozásáról szól majd. A batikolt minták és a virágos nyomatok csíkokkal párosítva kellőképpen bohém, laza, ugyanakkor sikkes megjelenést biztosítanak viselőiknek. A tökéletes sziluettek a hímzett vagy éppen fonott táskákkal válnak teljessé. A velúr cipő és a ruha színéhez harmonizáló mokaszin Tory Burch kollekciójában kiütötte a magassarkú szandálokat. Hölgyeim, végre eljött a stílusos és kényelmes darabok ideje!

Photos: Luca Tombolini / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr10011717777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása