GaborSzakacs

Könnyed elegancia a New York-i divathéten

2016. szeptember 17. - gaborszakacs

A legnagyobb divatházak a 2017-es tavaszi szezon új kollekcióit vitték kifutóra a New York-i divathéten. Carolina Herrera ready-to-wear ruhakölteményeiben a manhattani Upper East Side elegáns stílusát ötvözte a hétköznapok kényelmes viseletével. Egy kihagyhatatlan gyűjtemény a sifon, a farmer és a geometriai minták kedvelőinek.

1_37.jpg

Carolina Herrera idén ünnepli divatháza alapításának 35. évfordulóját. A jeles évforduló tiszteletére legújabb kollekciójában visszanyúlt az általa nagyon kedvelt manhattani nő sikkes stílusához. A kifinomult ízlésű, mai modern nőt mutatja be, aki szívesen hordja a virágmintás sifont farmerrel, a csipkét fekete-fehér selyemmel és egy kevés tüllel. A designer maga is előszeretettel visel kockás inget farmer- vagy ceruzaszoknyával, így nem meglepő, ha a 2017-es ready-to-wear darabok között is felbukkannak hasonló összeállítások. Herrera előnyben részesíti a derékhangsúlyos sziluetteket, a különleges vállmegoldásokat és a rafinált ívű, mélyebb dekoltázsokat. Ám egy Upper East Side-on élő nő okos és kimért, nem mutat túl sokat. Ruhatárában a rálelhetünk a fekete-fehér csíkos ruhákra, a földet súroló, fémes brokátra, a tüllre, a vintage szabásvonalakra, a törtfehér csipkére, a decensen szexi muszlin blúzra és a szuperkényelmes ingruhára. Carolina Herrera nem használ felesleges ékszereket, eltúlzott díszítéseket, az egyszerű, de nagyszerű elvet követve építi fel kollekcióját. Könnyed és ellenállhatatlan gyűjteménye pedig a 2017-es tavasz nagy visszatérőjével, a lapos talpú cipővel válik teljessé.

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8511700709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása