GaborSzakacs

Álomesküvő luxuskivitelben

2016. június 25. - gaborszakacs

Számtalan kislány álmai között szerepel egy romantikus, tengerparti esküvő. Egy életre szóló élmény a fehér homokon a tökéletes ruhában kimondani a boldogító igent az ellenállhatatlanul jóképű hercegnek. Ezt a vágyat keltette életre Zuhair Murad a 2017-es tavaszi menyasszonyi kollekciójában. Egy mesés inspiráció a tenger és az esküvői ruhák szerelmeseinek.

04-zuhair-murad.jpg

Szikrázó napsütés, kék ég és a lágyan fodrozódó tengerparti hullámok segítették Zuhair Murad 2017-es tavaszi menyasszonyi kollekciójának fotózását. A libanoni származású tervező a tőle megszokott, magas színvonalú ruhakölteményekkel kápráztatta el a jövő esztendő aráit. Nőies vonalvezetésű kreációi a csipkék, tüllök és organzák finom játékában öltöttek testet, mindezt egy leheletnyi szexualitással tette izgalmassá Zuhair Murad. A sejtelmes felsőket zsebes szoknyarészekkel, a test vonalát követő, sellő fazonú darabokat pedig mesés fátylakkal párosította. A klasszikus és formabontó esküvői ruhák kedvelői is kedvükre válogathatnak a designer gazdag gyűjteményéből, a tökéletes viselet kiválasztásában csak a vőlegény pénztárcája szabhat határt. Tengerpart, esküvő, boldogság, kell ennél több?

Photos: Courtesy of Zuhair Murad

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr578793724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása