GaborSzakacs

Romantikus álmodozóknak

2015. július 18. - gaborszakacs

Georgina Chapman és Keren Craig a Marchesa márkát a mennyekbe repítik. Egyéni látásmódjukkal, egyszerű, mégis különleges vonalvezetésükkel a hétköznapi lányokból is bálkirálynőket varázsolnak. Legújabb kollekciójuktól el fogtok ájulni!

marchesa-001-1366_1.jpg

A Marchesa tervezőpárosa minden szezonban arra törekszik, hogy vásárlóit a harmónia és a szépség - egy soha el nem múló - idilli világába kalauzolja el. Jelentem, ez most is sikerült nekik! Chapman és Craig legfrissebb kollekciójában az iszlám képzőművészet jellegzetes motívumai mellett nagy hangsúlyt fektetett a finom elegancia bemutatására. A díszes marokkói csempék mintáiból inspirált estélyik mellett a csipke koktélruhák és a test vonalát követő, hímzett, rózsákkal tarkított kreációk kiemelkednek az idei Resort gyűjtemények sokaságából. A finom esésű peplumok és a kecses ívű dekoltázsok a nőiességet hangsúlyozzák. A rózsaszíntől a bézsen át a celadon zöldig számtalan pasztell árnyalatot felvonultatnak, a káprázatos gyöngyfűzésekkel és kézzel felvarrt kristályokkal pedig elvarázsolják az esztétika iránt kevésbé fogékony nézelődőket is. Remek munka!

Photos: Courtesy of Marchesa

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr267603172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása