GaborSzakacs

Balett és divat a milánói Scalában

2015. február 02. - gaborszakacs

Domenico Dolce és Stefano Gabbana 2015-ös Alta Moda bemutatójának a patinás milánói Scala adott otthont. A 18. században épült operaház arany és vörös bársony díszítése tökéletesen harmonizált az olasz tervezőpáros ruhakölteményeivel.

4-dolce-and-gabbana-alta-moda-show-at-milans-teatro-alla-scala---credit-dolce-and-gabbana.jpg

A különleges show egy látványos balettelőadással indult, majd Bizet Carmenjének ismert taktusaira feltűntek a legújabb Dolce & Gabbana kreációk. A tüll és a csipke finom házassága a barokk- bizánci ihletésű fejdíszekkel és ékszerekkel roppant egységes, kecses és előkelő kollekciót eredményeztek. Alexander Pereira, a Scala igazgatója személyesen engedélyezte, hogy az operaház egykori plakátjait printelt díszítésként felhasználják ruháikon.

dolce_gabbana_alta_moda_teatro_alla_scala_january_2015_18.JPG

Hatalmas tapsviharban tört ki a nézőtér Robert Bolle világhírű szólótáncos előadása után, számomra a legnagyobb pillanat mégis Rajzák Kinga kifutós szereplése. Csak így tovább, Kinga!

dolce_gabbana_alta_moda_teatro_alla_scala_january_2015_7.JPG

Photos: Suzy Menkes, Vogue Italia

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr377133055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása