Ötcsillagos partiszettek Pamella Roland szalonjából

2018. június 17. - gaborszakacs

A forró nyáresti partik előkelő megjelenéséért felelős a következő szezonban Pamella Roland. Az ismert amerikai tervezőnő 2019-es resort kollekciója csupa fény és csillogás, vonalvezetését a kifinomultság és a modern elegancia jellemzi. Klasszikus és nőies formáit könnyű tollakkal, apró gyöngyökkel és káprázatos hímzésekkel tette feledhetetlenné.

1_202.jpg

Tovább

12 ellenállhatatlan esküvői ruhaköltemény

Nincs is nehezebb feladat egy menyasszony számára, mint amikor ki kell választania a tökéletes esküvői ruhát. Amíg egyes arák - a nagy számok törvénye alapján - rengeteg darabot felpróbálnak a hatalmas kínálatból, addig mások a szerelem első látásra elv alapján döntenek. Az elegáns sziluettjeiről ismert Galia Lahav 2019-es tavaszi kollekciója a kifinomult ízlésű, szexi menyasszonyoknak készült, akik egyéniségüket kiemelve, magabiztos léptekkel indulnak el az oltár felé.

1_194.jpg

Tovább

Oscar de la Renta pazar nyári kollekciója

Finom fodrokkal, nőies szabásvonalakkal és kellemes pasztell árnyalatokkal alkotta meg a legújabb kollekcióját az Oscar de la Renta. A márka két vezető designere, Laura Kim és Fernando Garcia a 2019-es év resort gyűjteményét a jellegzetes Oscar-vonalhoz igazítva készítette el. Egyszerű, mégis nagyvonalú kreációk születtek, amelyek nappali és esti viseletre is tökéletesen alkalmasak.

1_196.jpg

Tovább

20 szuperszexi szett a tengerparti nyaraláshoz

Miami fényűző tengerparti sétányai és Acapulco mesés strandjai ihlették az Emilio Pucci 2019-es resort kollekcióját. A nosztalgikus hangulatú gyűjtemény kiválóan egyesíti az 1960-es évek színes viseleteit a modern kor kényelmi funkcióival. A pamut, a jersey és a muszlin darabok vidám nyomatai és ragyogó flitterei magával ragadó megjelenést kölcsönöznek viselőiknek.

4_196.jpg

Tovább

Judith Leiber, az ékszertáskák királynője

Élete a luxusról és a csillogásról szólt, ám óriási vagyonát és mesés karrierjét nem a tehetős családi háttérnek, hanem kitartásának, akaraterejének és ambícióinak köszönhette Pető Judit, vagy ahogyan a világ megismerte, Judith Leiber. A holokauszt borzalmas évei után Amerikába menekült, hogy valóra váltsa az álmait. Ebben pedig hűséges társa és egyetlen szerelme, Gerson Leiber segítette. A minden idők legnagyobb ívű pályáját maga mögött tudó magyar származású táskatervező és üzletasszony 97 éves korában hunyt el 2018. április 28-án szeretett férje után pár órával. A következő összeállítással tisztelgek a világhírű designer viszontagságos élete, példaértékű házassága és egyedülálló divatbirodalma előtt.

judith_leiber_2.jpg

Tovább

Kylie 50 - A pophercegnő különös élete

Egyszerűen hihetetlen, hogy a popzene legbájosabb hercegnője idén május 28-án betöltötte az ötvenet! A mindig mosolygós és kortalan szépségű Kylie Minogue egy fergeteges születésnapi bulival ünnepelte meg ezt a kerek évfordulót. Ez a jeles dátum nemcsak a féktelen partik, hanem a számvetés ideje is. Kylie eddigi pályáját óriási sikerek és kudarcok szegélyezték, magánéletét pedig a végletek jellemzik, egyszer a boldogság rózsaszín fellegein lépkedve, máskor a pokol sötét bugyraiban találta magát. Egy időben az egészsége is megrendült, a mellrák próbára tette tűréshatárait. Igazi túlélőként mindig felállt és ment tovább. A három évtizedes színpadi jelenlét és a világsztársággal járó előnyök sem vakították el, nincsenek körülötte botrányok, megmaradt annak a romantikus és kedves lánynak, akire a szülei és testvérei oly büszkék. A következő összeállításban megismerhetitek a pöttöm ausztrál énekesnő egyedülálló karrierjét, szerelmi életét, no meg az őt körülvevő és mindenkit magával ragadó Kylie-jelenséget.

2018_kylie-minogue-golden-album-promo-2018-10.jpg

Tovább

Stíluskirálynők az oltár előtt

Határozott vonalvezetéssel, art deco stílusjegyekkel és feledhetetlen eleganciával látta el a 2019-es tavaszi esküvői kollekciójának mesés darabjait Zuhair Murad. A népszerű libanoni divattervező a tőle megszokott kifinomultsággal alkotta meg a következő szezonban oltár elé vonuló sikkes menyasszonyok ruhakölteményeit. A kézi hímzései, a lenyűgöző csipkéi és a végtelen virágdíszítései tökéletes harmóniát alkotnak a libbenő sifonokkal és a romantikus tülltengerrel. Klasszikus és modern megjelenés egy csipetnyi keleti fűszerezéssel, így kell férjhez menni 2019-ben!

2_191.jpg

Tovább

Egy mesés hercegi esküvő részletei

2018. május 19-én örök hűséget fogadott egymásnak Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő. Az előkelő ceremóniára a londoni Windsor kastély Szent György kápolnájában került sor. A 600 meghívott vendég már órákkal az esküvő előtt megérkezett a helyszínre, a brit főváros lakói pedig az esemény útvonalán zászlókat lengetve, konfettit dobálva és pezsgővel koccintva köszöntötték az ifjú párt. A sorozatszínésznő és a herceg mesébe illő romantikus napjáról olvashattok a következő összeállításban.23_40.jpg

Tovább

A természet csodái vs. futurista divat

A természet szépségének leképezése, a legmodernebb előállítási technológiák felé való nyitottság és a képzőművészetek iránti rajongás metszéspontjában született meg Iris van Herpen 2018-as tavaszi kollekciója. A holland származású haute couture tervezőnő legújabb gyűjteményében a sziklaszirtek csipkéit, a tengerek fodrozódását és a fák évszakonként váltakozó formavilágát kelti életre a textíliák nyelvén. Jelmezszerű munkáit a végtelen fantázia és az egész testet körülölelő tetoválás-hatás jellemzi.

14_171.jpg

Tovább

Elie Saab romantikus ruhakölteményei

Elie Saab pontosan tudja, hogy mi kell a nőnek. Ezt bizonyítja a 2019-es tavaszi esküvői kollekciója is, amelyben a modern hercegnők stílusát ötvözi a letűnt korok arisztokratikus megjelenésével. A boldogító igen stílusos kimondására igencsak alkalmas gyűjteményében a csipkéből és szaténból készített klasszikus fazonú darabok kaptak helyet. A most következő romantikus fotósorozat minden esküvő előtt álló menyasszonynak, vőlegénynek és a boldogságtól elérzékenyülő örömanyának tökéletes inspiráció lehet. 

4_190.jpg

Tovább

A 2018-as MET-gála elképesztő ruhakölteményei

Minden év májusának első hétfője a divatról szól a New York-i Metropolitan Múzeumban. Ilyenkor a világ minden tájáról ismert színészek, énekesek, modellek, divattervezők, politikusok és közéleti szereplők gyűlnek össze az intézmény Museum of Costume Art részlegének nagyszabású gáláján. A 2018-as esemény a “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” tematikájára és a hozzá kapcsolódó impozáns kiállításra épült. A hírességek pedig a katolicizmus inspirálta ruhakölteményekben jelentek meg az est vörös szőnyegén.

6_rita_ora_prada.jpg

Rita Ora énekesnő egy csodás Prada kreációban érkezett a gálára

Tovább

Emlékezetes elegancia Armani kifutóján

Giorgio Armani az 1980-as évek elején egy saját nőtípust teremtett. A határozott és gondolkodó kozmopolita nő képét hozta létre, aki kifinomult megjelenésével a sikert és a magabiztosságot sugározta. A világhírű olasz divattervező a 2018-as őszi kollekciójában visszatért a kezdeti ideáihoz, ám azokat felturbózta némi színnel, modern szabásvonalakkal és egy leheletnyi csillogással. Hölgyeim, a most következő gyűjtemény a stílusos megjelenés alappillére lehet a következő szezonban.

1_166.jpg

Tovább

Művészi önkifejezés a divat nyelvén

A kínai divattörténet legjelentősebb tervezője a természet aranyba borult szépségét és a hajnalok misztikus kékségét hozta el legújabb kollekciójában. Guo Pei 2018-as tavaszi haute couture gyűjteményével egy lenyűgöző mesevilágba kalauzol el bennünket, ahol a föld mélyéből táplálkozó gyökerek és a napfényben fürdőző falevelek művészi ruhaköltemények képében kelnek életre. Gótikus elemek, barokk formák és rokokó díszítések egy cseppet sem hétköznapi sorozatban.

1_187.jpg

Tovább

Nyárváró szuperdögös szandálcsodák

Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot - hirdette Marilyn Monroe az 1950-es évek végén. Örökbecsűvé vált mondása napjainkban a cipőtervezők mottója is lehetne. Giuseppe Zanotti 2018-as tavasz-nyári kollekcióját látva megbizonyosodhatunk róla, hogy a szőke filmcsillagnak mennyire igaza volt. Zanotti szandáljai ugyanis nemcsak a vörös szőnyeges gálákon, hanem egy romantikus randin, egy kerti koktélpartin vagy egy baráti találkozón is hasznos szolgálatot tehetnek. Legyen magas sarkú vagy lapos talpú, vagány vagy szuperelegáns, ezekben a lábbelikben nem fogsz csalódni. Idén nyáron válassz rózsaszín, arany vagy fekete darabot és te lehetsz az esemény sztárja!

1_188.jpg

Tovább

Pamella Roland hétköznapi hercegnői

Évek óta az egyik legmegbízhatóbb és legigényesebb résztvevője a New York Fashion Weeknek Pamella Roland. Az ismert divattervező 2018-as őszi ready-to-wear kollekciója az építészetből átvett jellegzetes stílusjegyekkel és a karcsú alakot kiemelő, aszimmetrikus szabásvonalakkal dolgozó kreációkra épült. Imádja a csipkét, a gyöngyöket és a tollakat, ezekkel pedig kifinomultan elegáns ruhakölteményeket képes létrehozni a stílus megjelenésért rajongó nagyvárosi nők számára.

1_184.jpg

Tovább

Groteszk rongybabák a divathéten

A Comme des Garçons márka mindig is híres volt a polgárpukkasztó szettjeiről és az extravagáns kreációiról, ám a 2018-as őszi gyűjteménye túltett minden eddigi sorozatán. Rei Kawakubo tervező nemes egyszerűséggel bábszínházi figurákká változtatta modelljeit. Az egyes ruhadarabok megszámlálhatatlan rétegei színes, fényes, rojtos, puffos, habos és fodros művészeti alkotásokban keltek életre. Ki gondolná, hogy kifutóra lehet vinni egy olyan kollekciót, ami milliónyi anyagból és mintából áll össze? Rei Kawakubo megtette. Gyönyörködjetek!

1_180.jpg

Tovább

Esküvői ruhaköltemények Vera Wang világából

Ha esős időben van az esküvő, akkor sírós lesz a házassága alatt a menyasszony. Ezt a hagyományt felülírva készítette el 2018-as őszi esküvő kollekciónak fotósorozatát Vera Wang. A világhírű amerikai tervezőnő gyűjteményét egy esős délutánon a párizsi Luxemburg-kertben kapta lencsevégre Patrick Demarchelier. Wang a tőle megszokott fényűző extravaganciát és komornak tűnő művészi önkifejezést mutatja be látványos csipke- és selyemruháin keresztül, amelyek a modern arák kedvencei lehetnek a következő szezonban.

0e.jpg

Tovább

A stílusos egyéniségek ruhatára

A hagyományos öltözködési szabályok és a modern megjelenés találkozásból alkotta meg legújabb kollekcióját a Dice Kayek divatház. A 2018-as őszi ready-to-wear gyűjtemény a márka alapítóinak török gyökereiből táplálkozik, amit a párizsi haute couture magas minőségű kivitelezésével tettek ellenállhatatlanná. Színpompás szövetek, káprázatos textúrák, egyedülálló formavilág és magával ragadó kreativitás egy látványos sorozatban.

1_181.jpg

Tovább

Visszafogott elegancia a Viktor & Rolf esküvői kollekciójában

Mérnöki precizitással, letisztult szabásvonalakkal és romantikus díszítésekkel alkotta meg immáron harmadik esküvői kollekcióját a Viktor & Rolf divatház. Az avantgarde művészi kivitelezéséről ismert Viktor Horsting és Rolf Snoeren holland tervezőpáros a kifinomult ízlés, a klasszikus elegancia és a visszafogott megjelenés eszközeit használta fel a 2018-as őszi gyűjteményüket elkészítésekor. Ellenállhatatlan ruhakölteményeik tökéletes választásnak bizonyulhatnak a következő szezonban oltár elé álló menyasszonyok számára.

1_157.jpg

Tovább

Hordható extravagancia a divat fővárosából

Különleges szabásvonalakkal, fémes csillogású anyagokkal és exkluzív kiegészítőkkel állt elő a tavaszi szezonra Alexandre Vauthier. A feltűnő összeállításairól ismert francia divattervező legújabb kollekciója a dögös utcai viseleteket vegyíti a partiképes párizsi fashionisták világával. A gyűjtemény figyelemre méltó kampányképei ezúttal a végtelenül hosszú Rue de Rivolin és a Hôtel Le Meurice impozáns épületében készültek.6_144.jpg

Tovább

A múzsa stílusos csókja

Szoborszerű ruhakölteményeivel szezonról szezonra lenyűgözi a divat szerelmeseit Zac Posen. A tehetséges amerikai tervező 2018-as őszi kollekciója ezúttal is a rafinált dekoltázsokról, a drámai szoknyákról és szupernőies eleganciáról szól. Az elkészült gyűjtemény fotózására pedig egy gyönyörű múzsát, az érett Audrey Hepburnre emlékeztető Katie Holmest hívta meg. A cseppet sem hétköznapi lookbook magával ragadó pillanatait a következő összeállításban megcsodálhatjátok.

1_183.jpg

Tovább

Végtelen virágtenger a Marchesa kollekciójában

Miután a Harvey Weinstein-botrány alaposan megtépázta a Marchesa divatház hírnevét, Georgina Chapman és Keren Craig új alapokra helyezte a jól ismert márkát. A 2018-as őszi ready-to-wear kollekciójuk egy tüllben és virágokban megmártózó fodortenger, amely a luxus és a nőies megjelenés tökéletes találkozásából született. Az ámulatba ejtő művészi gyűjtemény a szezon talán legigényesebb ruhakölteményeit vonultatja fel.

1_182.jpg

Tovább

Narciso Rodriguez minimalista tavasza

Egy mérnöki precizitással előállított, határozott vonalvezetésű kollekcióval nyűgözte le a divatvilágot Narciso Rodriguez. Az ismert amerikai tervező 2018-as tavaszi ready-to-wear darabjai a márkára jellemző letisztult megjelenést, kifinomultságot és erőt sugározzák. A most következő gyűjtemény az egyszerű, de nagyszerű ruhák rajongóinak egyenesen kötelező!1_170.jpg

Tovább

A párizsi divathét ellenállhatatlan kollekciói

A fények, a szerelem és a divat fővárosa szezonról szezonra megmagyarázhatatlan vonzerővel csábít el bennünket. A párizsi divathét az haute couture és a ready-to-wear ruhadarabok szempontjából is a legbefolyásosabb esemény. Az újdonságokra éhes szakemberek, szerkesztők, bloggerek, buyerek és fashionisták az elmúlt héten összegyűltek, hogy megcsodálják az ismert márkák 2018-as őszi gyűjteményeit. A következő összeállításban egy izgalmas barangolásra invitállak benneteket a stílusos francia megjelenés igencsak látványos rengetegében.

12_164.jpg

Kaia Gerber a Valentino 2018-as őszi kollekciójának kifutóján

Tovább

A nagyvárosi luxus esszenciája

A titokzatosság és a stílusos megjelenés jegyében készült Elie Saab 2018-as őszi ready-to-wear kollekciója. A kedvelt libanoni tervező ezúttal egy meglehetősen sötét gyűjteményt vitt kifutóra a párizsi divathét keretein belül. A komor feketék és haragos zöldek sorát mesterien megtöri az aranyló és vörösen izzó sifonok, selymek, szaténok és csipkék hangulatával. A most következő összeállításban feledhetetlen pillanatokat élhettek át egy különleges bemutatóról.1_179.jpg

Tovább