GaborSzakacs

Couture kollekció a szebb holnap reményében

2020. augusztus 03. - gaborszakacs

Az online divathét keretein belül egy különleges bemutatóval örvendeztette meg a rajongóit Georges Hobeika. A libanoni divattervező 2020-as őszi couture kollekciója élénk színekből, lehengerlő szabásvonalakból és igazán mély érzelmekből állt össze. A szupernőies sziluettek mellett felbukkantak a férfiaknak szánt couture viseletek is. Kivételes darabok kivételes időkben!001_10.jpg

A Georges Hobeika mindig is büszke volt a libanoni származására. A Közel-Kelet igazán gazdag történelmi múltja és annak misztikuma, élénk színei, szikrázó fényei és bódítóan édes-fűszeres illatai gyakran visszaköszönnek a világhírű designer ruhakölteményeiben. Stílusát az elegancia és a nőiesség könnyed összefonódása jellemzi. Ügyesen bánik a különféle textúrákkal, a kézi díszítései pedig magas művészi szintre emelik a sziluettjeit.

Bár a koronavírus világszerte rengeteg kellemetlenséggel és utazási korlátozással járt, a Maison GEORGES HOBEIKA a párizsi divathét keretein belül elrepített bennünket a Közel-Kelet legsikkesebb országába, Libanonba. A kortárs haute couture egyik fellegvárának számító régióban a Covid-19 járvánnyal a kifinomult ízlés nem szűnt meg. Hobeika érzelmekből szőtt textíliái elképesztő szabásvonalakban öltöttek testet. Élénk színei és erős kontrasztjai a szuperszexi miniruhákban, a puhán átölelő kabátjaiban és a lehengerlő uszályaiban keltek életre.

Csupa kellem és báj, határozottság és nőiesség mindenütt. Nem meglepő, hogy a kollekciót a „Madame President” címkével látta el. Kellemes meglepetést okozott, amikor a kifutóra férfiaknak szánt couture szetteket küldött, ezzel a korlátok nélküli sokszínűségnek és az egyenjogúságnak engedett teret. Mert a divat mindenkié! Nem is lehetne időszerűbb ez a 2020-as őszi sorozat, mint ma, amikor egy új korszak előszobájába érkeztünk. A pandémia utáni értékrendek globális megváltozásával "a férfiak és nők együttes erővel lépnek fel a tisztelet, az egyenlőség és a szebb holnap létrejöttében". Hobeika pedig óriási lépést tett a szebb holnap megvalósításában.

Georges Hobeika 2020-as őszi couture kollekciója

Fotók: Georges Hobeika Fall 2020 Couture, Georges Hobeika Official 

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagamon ITT!

Süle Kati személyi stylisttal elindult a DIVATSZTORIK YouTube csatornánk, iratkozzatok fel ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1016100670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása