GaborSzakacs

A stílusos egyéniségek ruhatára

2018. április 16. - gaborszakacs

A hagyományos öltözködési szabályok és a modern megjelenés találkozásból alkotta meg legújabb kollekcióját a Dice Kayek divatház. A 2018-as őszi ready-to-wear gyűjtemény a márka alapítóinak török gyökereiből táplálkozik, amit a párizsi haute couture magas minőségű kivitelezésével tettek ellenállhatatlanná. Színpompás szövetek, káprázatos textúrák, egyedülálló formavilág és magával ragadó kreativitás egy látványos sorozatban.

1_181.jpg

A tradíció és modernitás égisze alatt készíti ruháit a Dice Kayek márka török-francia designer párosa, Ece Ege és Ayse Ege. A hagyományos keleti kézművesség, építészet és képzőművészet alapjaira építkező brand nőies szettjei ebben a szezonban a jövőbe mutató Párizst hódítják meg. A Dice Kayek 2018-as őszi prêt-à-porter darabjai a harmóniát és az ellentmondást mutatják be a kontrasztos anyagok és a feltűnő minták segítségével. A hatalmas masnik, a puffos ujjak és a magasan záródó nyakrészek a klasszikus elegancia vonalán keltek életre, a romantikus hullámokban végződő kabátkái az időtlen párizsi sikk első számú nagykövetei is lehetnének. Igen, van bennük valami francia báj, de némi távolságtartás is, mindamellett a nagy múlttal rendelkező couture márkák - pl. a Dior és a Lanvin - magas színvonalú művészi kidolgozottságára emlékeztetnek. Ece Ege és Ayse Ege imádják a túlméretezett kabátokat és köpenyeket, de nem riadnak meg a szuperszűk ceruzaszoknyák vagy cigerettanadrágok használatától sem. Kollekciójuk a fekete-fehér kontrasztjaiból és azok játékos geometriai mintáiból indult ki, ám a karakteres színek palettája, így a szürke, a zöld, lila, arany, bíborvörös és a mustársárga is helyet kapott. A gyűjtemény nagyszerűségére utal, hogy a fénylő selymek és a finom tapintású gyapjú buklék kiválóan működnek a bőrrel, a kényelmes pamuttal és némi flitterrel és gyöngydíszítéssel. Nőies és elegáns kollekció, amely vagány megjelenést kölcsönöz és kiemeli a viselője egyéniségét. Hölgyeim, a Dice Kayek márkanevet érdemes lesz megjegyezni!

 Klasszikus elegancia és modern megjelenés a Dice Kayek 2018-as őszi kollekciójában

Photos: Dice Kayek Fall 2018 Ready-to-wear Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8913796370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása