GaborSzakacs

Monique Lhuillier lélegzetelállító esküvői ruhakölteményei

2018. március 08. - gaborszakacs

Modern és romantikus sziluettekkel lepte meg Monique Lhuillier a tavaszi esküvőre készülő menyasszonyokat. A világhírű divattervező legfrissebb bridal kollekciója a legfinomabb csipkék, selymek, tüllök és szaténok mesés harmóniájából született. A javarészt vintage ihletésű, klasszikus vonalú és hercegnő fazonú darabok mély dekoltázsokat és drámai szoknyarészeket kaptak, így nemcsak látványos eseménnyé, hanem feledhetetlen élménnyé is varázsolják a boldogító igen kimondását.

1_169.jpg

Aki eddig hazánkban nem ismerte Monique Lhuillier nevét, az az idei Oscar-gála után egy életre megjegyezte. A Fülöp-szigeteki születésű amerikai tervezőnő különleges dekoltázsú, magenta színű ruhájában vonult a rangos filmes esemény vörös szőnyegén Borbély Alexandra. A mesés kreáció igényes kidolgozása, a test vonalát követő fazonja és a lágyan leomló fodrai lenyűgöző megjelenést kölcsönöztek a színésznőnek. Kevesen tudják, de az haute couture és a ready-to-wear világa mellett az esküvői öltözékek területén is jelentős Lhuillier munkássága. Szalonjából menyasszonyok ezrei választanak a nagy napra olyan sziluetteket, amelyekkel igazán emlékezetessé tehetik az oltárhoz vezető utat. 2018-as őszi esküvői kollekciója a hagyományos szabásvonalak mellett a stílusos és modern arák igényeit is kielégítik. Nem áll távol tőle a meghökkentés sem, a földet söprő csipkeruhához fehér bőrdzsekit társított, ezzel szembement a merev szabályokkal. Kitűnő ízléssel emeli ki a vékony derekat, a formás dekoltázsokat és a finom ívű vállakat. Kedveli a vintage ihletésű formákat, a test vonalát követő, szuperszűk sziluetteket, de gyűjteményében felbukkannak a hatalmas szoknyarészekkel rendelkező hercegnő fazonok is. A klasszikus hófehér mellett találkozhatunk a törtfehér és a pezsgő árnyalatokkal a főként selyemből, szaténból, tüllből és kreppből készült sorozatban. A magas minőségre utalnak a határozott vonalú nadrágos összeállításai, az aprólékos gyöngy-, virág-, és tolldíszítései. Monique Lhuillier kollekciójának darabjai a mai menyasszonyok igényeinek megfelelően készültek, az egyedi és kényelmes ruhaköltemények lehengerlő és emlékezetes megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Stílusos és elegáns, pont olyan, mint amiről minden kislány álmodozik.

Photos: Monique Lhuillier Bridal Fall 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8013710772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása