GaborSzakacs

Kortalan klasszikusok Ralph Lauren gardróbjából

2018. január 23. - gaborszakacs

Az angol arisztokrácia vidéki viseletének amerikai változatát hozta el a 2018-as őszi kollekciójában a Ralph Lauren. A kifinomult ízlésű férfiaknak szánt gyűjtemény monokróm szettjei a haditengerészet egyenruháiból, a skót vadászatok öltözködési szokásaiból és napjaink fashionista gardróbjaiból állt össze. A megnyerő darabok a klasszikus szabásvonalak segítségével kortalan megjelenéssel ajándékozzák meg igényes viselőiket.

1_148.jpg

Ralph Lauren divatbirodalma 1967-ben egy nyakkendőüzlettel indult, ami a nagy siker következtében világmárkává nőtte ki magát. Ma már mindenki ismeri a lovaspóló logóval ellátott ingeket, pulóvereket és öltönyöket. Lauren az angol elit vidéki stílusát dolgozta át az amerikai vevők számára, ezzel megteremtve a lezser elegancia fogalmát. Férfias szettjei nagyon népszerűek az úri sportok kedvelőinek körében, így a krikett, a vitorlázás, a golf, az afrikai szafarik és természetesen a lovaspóló megszállottjai is szívesen viselik darabjait. A 2018-as őszi Purple Label Collection igazán hangsúlyos és kontrasztos szettekre épült. A szürke pantallóit sötétkék és fekete pulóverekkel, tengerész stílusú kabátokkal, bársony zakókkal és színes garbókkal variálta.  A katonai jelvényekkel és címerekkel díszített maszkulin sorozatot a khaki, zöld és narancssárga darabokkal törte meg, amelyeket szabadidős tevékenységek során, így hegyi kirándulásra vagy akár norvég fjordok fotózása során is viselhetnek a megjelenésükre érzékeny urak. A Glen-kockás szürke zakói és a monokróm összeállításai a modern nagyvárosi elegancia minden elvárásának megfelelnek, a skót kockás darabok pedig egy ízléses és bohém férfi páratlan stílusáról tesznek tanúbizonyságot. A gyűjtemény zárásában a mintaférjek és a kasmír pulóverek világától elrugaszkodva az esti összeállításokra fókuszált Ralph Lauren, változatossága az arcképével printelt vagány felsőktől a makulátlan szmokingokig terjed. Rick Owens és Alessandro Michele polgárpukkasztó és a végleteket feszegető férfi kollekciói után jól esik egy klasszikus szabásvonalakkal dolgozó gyűjteményt végiglapozni. Engem teljesen magával ragadott és titeket?

A klasszikus megjelenésre koncentráló Ralph Lauren Fall 2018 Menswear darabjai

Photos: Ralph Lauren Fall 2018 Menswear, Ralph Lauren Purple Lebel

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2513592043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása