GaborSzakacs

Romantikus ruhaköltemények a tavaszi álomesküvőre

2018. január 19. - gaborszakacs

Suhanó selymek, habkönnyű tüllök és ragyogó kristálydíszítések jellemzik Christian Siriano 2018-as tavaszi menyasszonyi kollekcióját. A Project Runway amerikai televíziós tehetségkutató műsor negyedik évadában felbukkant divattervező immáron második éve készít esküvői gyűjteményt. A klasszikus szabásvonalak, a mesés kézi hímzések és a hercegnő fazonok mellett a nadrágos szettek teszik igazán vonzóvá a designer munkáit. Siriano szalonjában a modell alkatú nádszálkisasszonyoktól a molett hölgyekig mindenki megtalálhatja a maga álomruháját. Így már nem is meglepő, hogy a fél világ a csodájára jár.

1_147.jpg

A hazánkban a TLC csatornán futó Say Yes to the Dress című tévéműsor hozta meg Christian Siriano menyasszonyi ruháinak az igazi áttörést. A New York-i Kleinfeld esküvői ruhaszalonba betérő különböző testalkatú és anyagi helyzettel rendelkező arák könnyen megtalálták a népszerű amerikai divattervező kínálatából az egyéniségükhöz és pénztárcájukhoz illő darabokat. Egy-egy álomruha kiválasztásánál mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, ugyanis az egyes kreációk elérhetik akár a 15-17.000 dollárt is. De a nagy nap élménye minden pénzt megér, nemde?

Ahogyan Christian Siriano népszerűsége az egekbe szökött, úgy ruhakölteményei is egyre több - oltár elé készülő - nő szívét megdobogtatták, az igényeket pedig ki kell elégíteni. 2018-as tavaszi kollekciójában a végtelen romantikát hozta el klasszikus szabásvonalakba csomagolva. Az A-vonalú ruhák mellett kiemelt figyelmet fordított a hercegnő fazonban életre keltett selyem és krepp kreációkra, amelyeket végtelen tülltengerrel tett ellenállhatatlanná. A boldogító igen kimondásának feledhetetlen pillanatához a gyönyörű kézi hímzéseket, a megcsillanó gyöngy- és kristálydíszítéseket hívta segítségül. Testalkattól függően megjelennek a vállpánt nélküli, az ejtett vállú, a keskeny és vastagabb pántos esküvői ruhák Siriano sorozatában. A test vonalát követő munkái és a nadrágos sziluettjei az igazán különleges megjelenésre vágyó menyasszonyok számára készültek. A hófehér mellett felvonultatja a törtfehér és elefántcsontszín árnyalatait, kedveli a rózsaszínbe hajló ombre technikát is. Tündérmeséinek a széles szegélyű fátylai és fenséges uszályai adnak keretet. A lookbook darabjait elnézve bátran kijelenthetjük, hogy aki 2018-ban egy Siriano kreációban megy férjhez, az igazán szerencsés menyasszonynak mondhatja magát.

Photos: Christian Siriano Bridal Spring 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr413586833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása