GaborSzakacs

A stílusos shoppingolás szabályai

2018. január 17. - gaborszakacs

Aki a divatban kicsit is jártas, annak ismerősen cseng Fernando Garcia és Laura Kim neve. A fiatal és tehetséges tervezők a meglévő feladataik mellett kockázatos vállalkozásba kezdtek. Az Oscar de la Renta kreatív igazgatása mellett Monse néven saját márka kiépítésre adták a fejüket az amúgy is telített piacon. Amíg az ODLR a kifinomult ízlésű high fashion ruhakölteményeivel lett világszerte népszerű, addig a Monse a kényelmes hétköznapi darabok köré épült. Talán véletlen egybeesés, talán tudatos döntés, hogy az elmúlt hónapokban a két brand igencsak hasonló irányba kezdett elmozdulni. A most következő összeállításban a főként streetwear jegyekkel dolgozó Monse 2018-as pre-fall kollekciójához készült különleges fotósorozatot csodálhatjátok meg.

1_139.jpg

Tűnj ki a hétköznapok szürkeségéből! Talán ez lehetett a mottója Fernando Garciának és Laura Kimnek, amikor megalkották a Monse 2018-as pre-fall kollekcióját. Az aszimmetrikus szabásvonalakkal, az egyedi nyak- és vállrészekkel készült darabjaik a laza utcai viseletek világát vegyíti a kozmopolita nők nagyvárosi stílusával. A határozott és magabiztos anyaghasználatukkal, a színes kiegészítőikkel és az egyedi összeállításaikkal egy új típust hoztak létre, a Monse-lányt. A lányt, aki imádja a kényelmes ruhákat, a klasszikus jegyeket, a szabályokat mégis áthágja. Szexi és bevállalós, ugyanakkor ismeri a határait. Garcia és Kim nem fukarkodtak a geometrikus mintákkal, a hatalmas fodrokkal, a logóval printelt szalagokkal, a halszálkás és az átlós csíkozású textíliákkal sem. Ügyesen játszanak a rétegekkel, a tökéletes szett érdekében a szaggatott farmert is bevetették. A legnagyobb pofátlanság mégis az, hogy a gyűjteményüket egy élelmiszerbolt kellős közepén fotóztatták be. Kitűnő húzás, mivel így azonnal meg tudják mutatni, hogyan is működnek ezek az egyedi darabok a való életben. És be kell látnunk, elég jól! 

Photos: Monse Pre-Fall 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1913486353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása