GaborSzakacs

A lehengerlő megjelenés tudománya

2018. január 05. - gaborszakacs

Brandon Maxwell szívét-lelkét beleadta új kollekciója elkészítésébe. A texasi születésű New York-i divattervező a szépség ünnepeként vitte kifutóra 2018-as tavaszi ready-to-wear gyűjteményét, amelyben a nőies szabásvonalak mellett az élénk színek és a legnemesebb textíliák is szerephez jutottak. A kifinomult megjelenés öröme és a stílusos határozottság vibráló esszenciája egy pompás sorozatban.

15_131.jpg

Emlékeztek még Jane Fonda ruhájára az Emmy Awardson? Igen, az az elképesztően dögös fukszia színű kreáció egy Brandon Maxwell darab volt egyenesen a tervező 2018-as tavaszi ready-to-wear kollekciójából. Tökéletes választás egy valódi hollywoodi dívának. Ám nemcsak a filmvilág sztárjai viselhetnek nagyszerű designer szetteket, hanem a hétköznapok szuperanyukái, bomba formában lévő barátnői, fantasztikus feleségei és kortalan nagymamái is. Nők, akik megélik és élvezik nőiességüket, kifinomult ízlésűek, bájosak és ha kell, akkor határozottak és magabiztosak. A szépség és a nőiesség magasztalásaként alkotta meg legújabb gyűjteményét Brandon Maxwell. A kifutóra került darabokat elnézve ő aztán beleadott apait-anyait, hogy lenyűgözhesse a vásárlóit. A klasszikus irodai szettektől kezdve a partiszerkókon át a vörös szőnyeges gálák feltűnő ruhakölteményéig terjed a palettája. Libbenő selymek és sifonok, elegáns vonalakban életre kelt kasmírok és brokátok, amelyeket farmerrel, szőrmével, muszlinnal és csipkével társította. Maxwell bemutatóját Gigi Hadid szupermodell nyitotta, aki rózsaszín blézerben és cigaretta farmerben lépett kifutóra, összeállításában a rafinált vörös top, a pink bőrtáska és a magassarkú cipő hármasa megalapozta a soron következő színorgiát. A tavaszi kollekció ellenére Maxwell jobbára hideg színekbe öltöztette modelljeit, királykék koktélruhái, méregzöld nadrágjai és mélyen dekoltált menta-hófehér alkalmi viseletei mégsem a hűvös elegancia jegyeit viselték magukon. A harsány pirosak, a kedves rózsaszínek, a fel-felbukkanó lilák és bombasztikus fuksziák melegséggel és boldogsággal töltötték meg a show színpadát. Kevés, ám annál feltűnőbb kiegészítővel dolgozott, látványos fülbevalói egy kis glamourt, övei pedig kontrasztot adtak a sziluettjeinek. Brandon Maxwell optimista és izgalmas, ízléses és előnyös viseletei a tavasz első hírnökei a határtalan nőiesség és kifinomultság jegyében.

Photos: Yannis Vlamos / Indigital.tv

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9413551957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása