GaborSzakacs

Mesés ruhaköltemények a karácsonyi szezonra

2017. december 24. - gaborszakacs

Virágos hímzésekkel, flitteres díszítésekkel és nőies szabásvonalakkal tette ellenállhatatlanná 2018-as pre-fall kollekcióját Naeem Khan. A világhírű divattervező különleges gyűjteménye dögös miniruhákból, földet söprő, hímzett estélyikből és szexisen elegáns nadrágos sziluettekből állt össze. Az ünnepi időszak exkluzív sorozata tökéletes inspiráció lehet a karácsonyi vacsorához, a fergeteges szilveszteri partihoz és a közelgő báli szezonra is.

3_143.jpg

Naeem Khan elbűvölő kreációi szezonról szezonra megdobogtatják a különleges ruhaköltemények szerelmeseinek szívét. 2018-as pre-fall kollekciójában a tőle megszokott népi motívumokat a nagyvárosok partidzsungelébe helyezte, ezzel pedig egy egyedi vonalat hozott létre. Ámulatba ejtő virágos hímzései, tűzijátékra emlékeztető kristályos díszítései és kézi gyöngyözésű textíliái a vörös szőnyeges események mellett egy előkelő karácsonyi partin vagy egy szilveszteri buliban is kiváló szolgálatot tehetnek. Mennyi fény, mennyi csillogás és mennyi elegancia egy gyűjteményen belül! Khan sziluettjei kiemelik a karcsú derekat, hangsúlyozzák a vállakat, szabásvonalaiban a tökéletes homokóra alkat elérésére törekszik. Kedveli a test szépségeit megmutató, földet söprő darabokat, nadrágos szettjei és fényárban úszó minidresszei pedig a kényelmes viselet és a dögös partiszerkók határán lavíroznak. Kiegészítői hangsúlyosak, de nem túlzóak, az exkluzív ruhakölteményekre irányítják a figyelmet. Egy jól megválasztott bokapántos szandál vagy egy hosszú csizma csak emelhet a partiképes megjelenés élményén. Hölgyeim, íme a szezon legdögösebb kollekciója, amelynek minden részlete az ötletek végtelen tárházát sorakoztatja fel az egyedi ünnepi megjelenés megalkotásához. Stílusos karácsonyt kívánok!

Photos: Naeem Khan Pre-Fall 2018 Lookbook

Ha tetszett a poszt, akkor lájkolj és kövess a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7513520965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása