GaborSzakacs

Kirobbanó színek és bohém összeállítások 2018-ra

2017. november 24. - gaborszakacs

A világ vezető divatházai igazán színes és élettel teli kollekciókkal teszik feledhetetlenné a 2018-as évünket. A görög származású tervezőnő, Mary Katrantzou is figyelemfelkeltő, érdekes és izgalmas ruhadarabokkal hódítja meg vásárlóit. Legújabb resort gyűjteménye a fénylő lamék, a megcsillanó selymek és a könnyed pliszék bohém esszenciájából állt össze. Felejtsd el az unalmas zsákruhákat, inspirálódj a természet szépségéből, frissítsd fel és színezd ki Te is a ruhatáradat 2018-ra!

1_134.jpg

A viktoriánus korszak tipikus berendezési tárgyai között egy elegáns neoreneszánsz kastélyban fotóztatta legújabb kollekcióját Mary Katrantzou. A csodálatos függönyök, hatalmas szobrok és tekintélyparancsoló képkeretekbe foglalt festmények társaságában pózoló Katrantzou-modell egy olyan dúsgazdag fashionista hatását kelti, aki főúri rezidenciáján igazán jól érzi magát. Ruháinak stílusa pedig kitűnően illeszkedik az arisztokratikus miliőbe, vibrálóan színes és bohém, ugyanakkor roppant nőies és jól szabott. A tervezőnő sosem fukarkodott a mintákkal és a vibráló árnyalatokkal, de a mostani resort gyűjteménye minden eddigin túltesz. Imádja a szivárványszínekben pompázó csíkos kabátokat és szoknyákat, a patchwork hatású könnyed ruhákat. Szettjeiben a fémes lamé  és a flitterek páratlan találkozását figyelhetjük meg, amelyek összhangban vannak a lookbook belső tereinek díszítésivel és azok berendezési tárgyaival. Megjelennek az egzotikus virágok és tollak is, ezzel pedig a dzsungelek szépségét, a természet élénk színeit művészi módon csempészi be az igencsak különleges sorozatába. Hölgyeim! A látottak után még van kedve bárkinek unalmas zsákruhába bújni vagy szürke-fekete szettekben várni a 2018-as esztendőt? Színezd ki az új évet, légy merész, légy önmagad!

Mary Katrantzou Resort 2018 kollekciója látványos szettekből állt össze

Photos: Mary Katrantzou Resort 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3913332235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása