GaborSzakacs

Romantikus ruhacsodák a New York-i divathéten

2017. szeptember 21. - gaborszakacs

A hűvös, esős szeptemberben üdítő látványt nyújtanak a következő év tavaszi kollekciói. Mennyi szín, mennyi élet és mennyi érzelem van bennük! A New York Fashion Week talán legromantikusabb gyűjteményét vitte kifutóra a Marchesa divatház. A Georgina Chapman és Keren Craig nevével fémjelzett márka roppant nőies vonalvezetésű ruhakölteményei a végtelen virágos rétek, a finom fodrok és a szálló tüllök tökéletes együttállásából születtek meg. Figyelem, a most következő kreációk még a legzordabb szíveket is meglágyítják!4_121.jpg

Georgina Chapman és Keren Craig nem tud hibázni! A Marchesa tehetséges tervezői szezonról szezonra olyan különleges ruhákkal kápráztatják el rajongóikat, hogy azokban keresve sem lehet hibát találni. Mélyről jövő, érzelmes inspirációra épülő kollekcióik tökéletes kivitelezése, gazdag díszítése és magával ragadó hangulata soha sem okoz csalódást. A korábbi évszakok kissé keleties, néhol a velencei építészet jellegzetes elemeit bemutató irányvonalukat a 2018-as tavaszi ready-to-wear gyűjteményükbe is belecsempészték némi 1920-as évek utóízzel. A pompás cseresznyevirágok, a kacskaringós indákban életre kelt hímzések és a gazdag gyöngyözések egy letűnt kor buja és egyben előkelő stílusát idézik. A test vonalát követő sziluettek mellett feltűntek a trombita formájú szoknyák, a derékhangsúlyos kreációk is, amelyek a női szépséget, a sikkes megjelenést és a kifinomult eleganciát hivatottak bemutatni. A földet söprő csipkeruhák a csábító amazonokat, a színátmenetes selymek a régi Hollywood ikonikus díváit, a rózsaszín tüllök és az orgonalila organzák pedig a couture szépségében fürdőző tündéreket hozzák el. A kézi díszítésű textíliák a hétköznapok monotonitásából egy mesevilágba kalauzolnak bennünket, így szinte simogatja a lelkünket a fáradt, borongós őszi délutánokon a Marchesa magával ragadó sorozata.

Georgina Chapman és Keren Craig meghódította a New York-i szíveket

Photos: Luca Tombolini / Indigital.tv

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1212882628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása